Beauty review

Miss Sporty – 10hr concealer

Ik heb al heel lang geen concealer meer gekocht. Ik heb namelijk een conealer palette met heel veel verschillende kleurtjes. Toch toen ik deze in de Etos zag liggen begonnen mijn handen al een beetje te kriebelen. IMG_1860Ik heb het dan over de Perfect Stay 10hr concealer van Miss Sporty. De kleur zag er heel mooi uit wat mijn aandacht trok. Zo is hij echt heel licht, en heeft niet een al te gele ondertoon. Ik had al meer mensen over deze concealer horen praten, en besloot hem mee te nemen. IMG_1920De kleur is heel erg licht, wat ik heel fijn vindt. Misschien neigt hij toch wat meer naar de gele kant dan verwacht. Maar laten eens kijken hoe hij op het gezicht valt.IMG_1889IMG_1893

Hier boven kun zie je een foto waar ik de concealer heb uitgeblendt. Hij valt gelukkig niet geel uit. Hij is goed dekkend en haalt de blauwe kleur onder mijn ogen weg.

Ik ben heel erg blij met de concealer. Ik had niet gedacht dat hij zo mooi zou uit vallen.

Je kunt dit product kopen bij de Etos voor maar 2,99

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: