lifestyle

Mijn TRAGUS piercing

Na een lange tijd twijfelen ( maar toch eigenlijk ook weer niet ). Heb ik het eindelijk gedaan! Ik heb er een piercing bij genomen. Een Tragus piercing om precies te zijn. Vandaag vertel ik jullie er alles over.

Ik moet zeggen dat ik over het al gemeen alle oorpiercings wel mooi vind. Nu zat ik dus al lang te twijfelen, welke piercing wil ik er bij? Ik wist eigenlijk vrijwel gelijk na mijn eerste piercing ( een Helix ) dat ik er nog wel 1 bij wilde. Na een beetje research gedaan te hebben op internet kwam ik al vrij snel tot een conclusie, ik wil een tragus piercing.

21ef5089722b17b5e33ba2f5667e67ab

Dus daar ging ik, naar dezelfde piercing shop waar ik voorheen mijn Helix piercing heb laten piercen. Ik ging samen met mijn tweelingzus Roos, die wilde al voor een hele lange tijd ook een piercing laten zetten. Roos ging voor de Industrial ( een piercing die ik eigenlijk ook wel heel erg tof vind).

Pijn? Ik vond het meevallen! ik denk altijd bijmezelf na, JÁ het is logisch dat het pijn gaat doen. Er gaat namelijk gewoon een NAALD door je oor heen, dus ja als je een beetje realistisch kunt nadenken kan je wel iets pijn verwachten. Maar het is zeker niet iets ondragelijks. Ik vind dat je er namelijk wel iets super moois voor terug krijgt!

IMG_8152

Ik vind de piercing heel erg mooi staan ik heb zeker geen spijt! Ik zit er zelfs dus al over na te denken welke piercing ik hierna wil… Maar ik wacht eerst deze piercing af en hoe die geneest.

Ik heb de Tragus piercing nu 4 weken. Ik moet wel zeggen dat met genezing deze minder pijn doet als de Helix. Maar dat komt misschien ook wel omdat ik nu weet wat ik doe. Ik mag de piercing 3 á 4 maanden niet wisselen. Daarnaast moet je hem de eerste 2 weken 2 maal daags schoonmaken en na 2 weken 1x  per dag. Ook al moet ik eerlijk zeggen dat ik het lang niet elke dag doe. Ik kon er vanaf nacht 1 al gewoon op slapen. maar dat dwong ik mijzelf ook wel een beetje aangezien ik gewoon wilde slapen haha!

Tot nu toe heb ik dus alleen maar positieve ervaringen met piercings en vind ik het best wel verslavend! Hebben jullie piercings? xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: