Beauty review

MIJN ESSENCE LIPSTICKS

Ik was mijn Makeup Stash video aan het opnemen. En toen kwam ik erachter dat ik best wel wat essence lipsticks heb. Dus vandaar de inspiratie voor dit artikel. Ik laat jullie al mijn essence lipsticks zien!IMG_8804

Zoals je kunt zien zijn het er 5, het zijn 5 best wel verschillende. Het zijn zowel nude tinten, als rood tinten. Ik vind het namelijk leuk om heel erg te verschillen in lipkleuren. Laten we maar snel beginnen met de eerste kleur!

De eerste kleur die ik heb is kleur 14, ADORABLE MATT! IMG_8816 IMG_8808

Ik vind dit echt een typische rood-kleur. Dit was ook mijn eerste essence kleur die ik had! Zoals je kunt zien is hij al bijna op, want hij is dan ook zwaar geliefd. Deze lippenstift een heel nette matte finish. IMG_8796IMG_88002

De tweede kleur die ik laat zien is 01, CORAL CALLINGIMG_8812 IMG_8811

Dit is dan weer een compleet ander kleur. Dit is een prachtige coraal kleur die ik vooral in de zomer heel erg mooi vind. Hij heeft een iets minder matte finfish als 14, maar nog steeds heel hele fijne finish. Hij plakt niet! IMG_8781IMG_87862

Daarnaast heb ik ook de kleur 07,  NATURAL BEAUTYIMG_8813 IMG_8810

Ach! Ik vind deze kleur echt prachtig! Dit is echt een ‘my lips but beter’ voor mij. Het is een hele mooie nude kleur met een zacht roze ondertoon. Ik vind dit echt een everyday kleur, en hij pas ook echt overal bij. Hij heeft geen matte finish. Maar toch vind ik de substantie fijn, heel romig maar niet plakkerig! IMG_8769 IMG_87712

Ook heb ik de kleur 06, BARELY THERE! IMG_8815 IMG_8809

Dit is alweer een nude tint. Maar deze is een stuk donkerder. Deze heeft een wat meer bruin ondertoon dan 07. Hij is daardoor ook een stuk donkerder dan mijn eigen lipkleur. Ik vind dit ook weer een prachtige every-day kleur. Volgens mij kan je deze kleur alweer met alles combineren, en daarom gebruik ik hem ook vaak. Hij heeft dezelfde romige finsish als 07.

IMG_8779IMG_87742

Als laatste heb ik er eentje van een special editie namelijk 02, pink & perfect! IMG_8807 IMG_8806

Deze prachtige rood/paars kleur is mijn nieuwste aanwinst. Deze lipstick is namelijk van de Merry Berry collectie van de kerst. Het is een paarse kleur met een rode ondertoon. Echt een kleur die ik nog niet in mijn stash had! Hij heeft geen matte finish, eigenlijk alweer die romige substantie zoals 06 en 07. IMG_8789IMG_87922

Ik kan denk ik over het algemeen we zeggen dat ik super fan ben van de Essence lipsticks. Ik heb best wel wat lipsticks, maar toch blijf ik die van essence kopen. En er zijn nog veel meer mooie kleuren in de Essence schappen. Ik ga dan ook zeker opzoek naar nog meer mooie kleuren.

Nog een positief aspect van de essence lipsticks, is dat ze namelijk niet in je lijntjes gaan zitten! Dit heb ik gemerkt bij alle 5 de kleuren die ik heb. Super fijn. Ik heb namelijk nogal snel last van droge lippen. Maar door deze lipsticks heen zie je er bijna niks meer van.

Je kunt deze Essence lipsticks kopen bij de Kruidvat. 

Wat vinden jullie van de essence lipsticks?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: