Beauty my wishlist

Mijn beauty wishlist van dit moment #2

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe beauty wishlist. Ik verander best wel vaak van wishlist, en wil altijd wel iets kopen. Ookal heb ik amper iets van mijn vorige wishlist kunnen kopen, heb ik vandaag toch een nieuwe wishlist van dit moment. 

9253385240606

Essence –  super precise eyeliner 2,89,- 
Een nieuwe eyeliner van Essence. Ik gebruik al zo lang ik mij kan herinneren een Essence liquid eyeliner. En om nu te zien dat ze een nieuwe hebben, ben ik toch wel enthousiast om deze uit te proberen. Hier komt ook zeker een blogpost van.

la-girl-pro-coverage-hd-liquid-foundation-white-li

LA Girl PRO Coverage HD liquid foundation white 10,95,-
Een witte foundation. Perfect voor pale skin like mine! Je kunt deze mengen met eigenlijk elke foundation zodat deze lichter wordt, perfect! Iets wat ik zeker nodig heb.

rodeo-standing_1024x1024

OFRA Rodeo Drive  32,95,-
Voor deze highlighter betaal je meer dan een MAC highlighter hmmm… Maar ik heb deze highlighter al zo vaak op instagram voorbij zien komen dat ik zeker echt benieuwd ben! Het is een prachtige wit/goude highlighter die je cheekbones echt laat STRALEN!

alien-eau-de-parfum
Alien Thierry Mugler 61,20.-
Is dit beauty? Ik weet het niet zeker. Maar steeds als ik deze parfum ruik wordt ik zoooo vrolijk. Dus ik denk dat ik hem dan toch maar gewoon moet kopen. Soms als je iets al heel lang leuk/lekker vind, moet je het maar gewoon kopen!

beautyblender bubble

beautyblender bubble 19,95
Ik heb eigenlijk helemaal geen nieuwe  beautyblender nodig. Maar ze hebben net een nieuwe variant uitgebracht. De beautyblender bubble, een geheel nieuwe lichtroze kleur om hun 15 jarig bestaan te vieren! Dus wie ben ík om niet mee te vieren?!

Dat was wel alles wat nu een beetje boven aan mijn wishlist staat op dit moment! Zoals je kunt zien is hij weer totaal anders dan de vorige keer, maar dat vindt ik nou juist zo leuk! Wat staat er bij jullie momenteel boven aan de wishlist? xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    DIE FOUNDATION OMG! Denk niet dat je die druppels van the body shop nog nodig hebt

    22 januari 2017 at 12:51 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: