Uncategorized

Mijn beauty whishlist van dit moment #1

Hi loves. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik zie altijd heel veel dingen die ik heel graag wil hebben. Ik heb dan een soort van lijstje in mijn hoofd van dingen die ik eigenlijk wel wil bestellen. Ik doe dit niet altijd gelijk aangezien makeup best duur kan zijn. Vandaag laat ik jullie mijn beauty whislist zien van dit moment!

Mary Lou manizer
Dit is toch wel een klassieker. Mary Lou manizer is een prachtige higlighter van The Balm. Een kleur die iedereen wel staat. Een shine die alles wegbleekt, PRACHTIG. Zoals misschien de meeste ook wel weten ben ik gewoon helemaal gek op aanwezige highlighter

gallery_1_marylou_1024x1024

MAC paint pot soft ochre
De MAC paint pots worden al heel lang gebruikt als oogschaduwbasis. Heel lang geloofde ik niet in dit concept, een oogschaduwbasis. Maar toch heb ik de laatste tijd best vaak dat mijn oogschaduw er toch langzaam afgaat, wat ik zonde vind! Ik wil dus een nieuwe basis, ik hoorde al veel goeds over dit product dus zeker iets wat ik wil uitproberen.26ff83970157aa956c4a39617cb2776f

NYX Strobe Of Genius palette
Een palette vol met highlighter, do I need to say more? Ik weet, ik heb al een highlighter in mijn whishlist staan. Maar ik kan er geen genoeg van krijgen. Deze palette bevat 7 verschillende kleuren. Je kunt dus de hele week een verschillende kleur dragen, geweldig!strobeofgeniusilluminatingpalette_main

Urban Decay Full Spectrum Palette 
Een prachtige palette met alle kleuren van de regenboog. Ik vind het de laatste tijd leuk om met verschillende kleuren te spelen. En dan een palette met zo veel kleuren is natuurlijk geweldig. In de palette zitten zowel matte als shimmer kleuren.

3605971262449_fullspectrum_alt1

Essence matt matt matt longlasting lipgloss
Een product wat eigenlijk niet duur is, en makkelijk verkrijgbaar is. Toch ben ik er nog niet aan toe gekomen om ze aanteschaffen.  Ik wil er heel graag een blogpost over schrijven, dus wil het liefst zo veel mogelijk/alle kleuren halen.

essence-launches-matt-matt-matt-lipgloss-collection

Anastasia modern renaissance eye shadow palette 
Deze palette wil ik echt al heel lang, maar is steeds super snel uitverkocht. Een palette met verschillende warme tinten die echt PRACHTIG zijn. Ik zie overal super mooie looks gemaakt met deze palette. Het is geen goedkoopje, maar zeker een mushave want deze palette is gewoon prachtig. s1820406-main-hero

Er staat vast wel nog veel meer op mijn whishlist. Maar dit zijn denk ik wel de main dingen. Ik hoop dat het gaat lukken dat ik alle producten weet te vinden en aan te schaffen. Welke producten staan er nog op jullie whishlist?!xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Ik wl dat palette van Anastasia ook zo graag 🙁

    3 december 2016 at 7:23 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: