Beauty Geuren

Merci Handy

Tijdens mijn stage periode leerde ik kennis maken met het merk Merci Handy. Een merk wat sinds eind vorig jaar op de markt ligt. Dit merk staat bekend om heerlijke hand cleansing gels en face mist! Ik laat jullie vandaag een paar deze heerlijke producten zien!Ik laat jullie 2 hand cleansing gels zien, en 1 van de face mists.

IMG_7717-2 IMG_7718-2

Laten we beginnen me 1 van de 7 handgels. Dit is Lollipop. Laat ik ten eerste even zeggen dat ik alle namen echt super leuk vindt! De namen passen ook allemaal PERFECT bij de geur. Zo ruikt Lollipop heel zoet. Als je de gels als eerste op je hand doet ruikt deze best wel naar alcohol. Maar na echt een paar tellen komt er een hele lekkere geur naar boven die in je handen blijft zitten. Super lekker!

We kennen denk ik allemaal wel dat gevoel dat je ergens bent en je op dat moment niet je handen kunt wassen. Ik heb dit bijvoorbeeld in de de trein, metro en bus. Met de Merci Handy Hand cleansing gels die ook nog eens pocketsized zijn heb je hier een stuk minder last van!

IMG_7719-2 IMG_7720-2

Dan krijgen Black Vanilla, ik denk stiekem toch wel 1 van mijn favoriet. Vanilla is dan ook 1 van mijn favoriete geuren in alles! ( Met kaneel samen dan). Black Vanilla is iets minder heftig dan Lollipop, minder zoet maar zeker niet minder lekker. Dit is een wat meer subtiele geur als je niet van dat hele sterke houdt. Deze ga ik dan ook zeker in mijn tas doen voor op school!

IMG_7721-2 IMG_7722-2

Naast de Hand Cleansing Gels heeft Merci Handy ook Face Mist. Dit is een heerlijke nevel die je over je gezicht kunt sprayen. Perfect voor als bijvoorbeeld make-up basis of gewoon als verfrissing. Ik vind hem iets te zoet om al ‘s ochtends over mijn gezicht te sprayen. Maar ik vind hem heerlijk om in de middag als een verfrissing op mijn gezicht te sprayen. Het is gelukkig niet een hele waterige spray, waardoor je make-up er gewoon perfect op blijft.

Er zijn 3 verschillende geuren. Ik heb hem in de geur Hello Sunshine. Deze geur omschrijft gewoon ZOMER. Ik kan het niet anders om schrijven. Hij ruikt heerlijk naar de zomer. Zoet met ook een vleugje geur van zonnebrand? Nu met dit treurige weer is het heerlijk om af en toe herrinerd te worden aan de zomer, love it!

IMG_7723-2

Ik hou echt van Merci Handy, denk dat het ook best wel verslavend is! Zo wil ik namelijk niet de deur uit zonder een hand cleansing gel! Zo heb je 7 verschillende geuren en wil ik ze allemaal wel een keer testen!

Merci handy kun je o.a hier bestellen.

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply brittney

    Lekker!

    8 februari 2017 at 9:24 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: