Beauty review

MayLash – Natural Eyelash serum

Een natuurlijk serum waardoor je wimpers langer worden?! Dat willen we toch wel allemaal? Daarom was ik super enthousiast dat ik dit pakketje mocht ontvangen en dit product kon gaan testen. Vandaag laat ik jullie zien of dit product echt werkt. 

IMG_8131IMG_8133

MayLash serum. Een natuurlijke serum waar je wimpers langer van worden. Nu heb ik al redelijk lange wimpers van  mijzelf, daarom ben ik ook wel extra benieuwd wat het voor mijn wimpers gaat doen.

De MayLash geeft niet direct resultaat. Je moet het ongeveer 4 weken 1 keer per dag aanbregen en daarna zal je resultaat gaan zien. Na ongeveer 6 á 7 weken heb je het uiterste effect bereikt.

Mijn wimpers voor het gebruiken van de MayLash:
IMG_8514 IMG_8513
Mijn wimpers ná het gebruiken van MayLash:
IMG_8554 IMG_8552

Zoals je kunt zien heeft het zeker iets voor mijn wimpers gedaan. Zo heb ik niet alleen het idee dat ze langer zijn, maar ook dikker. Ik heb redelijk blonde dunne wimpers dus je ziet het niet geweldig goed. Maar na het gebruiken van de serum zijn ze zichtbaarder, zwarter en dikker!

IMG_8570

Maar wow, toen ik mascara op deed zag je duidelijk wel verschil. Echt een pluspunt. Ik ben super enthousiast over dit geweldige product. Mijn wimpers zijn nog dunner en langer als ik mascara aanbreng. Ik was voorheen misschien een beetje sceptisch, maar ik had het fout want het werkt dus echt. Ookal heb je al redelijk lange wimpers.

Ben jij nu ook zo enthousiast? Ik heb namelijk een kortingscode voor jullie. Met de code Iris-lash krijg je 30% korting op de MayLash serum!

MayLash serum koop je hier voor 39,00,- 

Ik ga zeker nog door met het gebruiken van het serum tot er niks meer uit de tube komt!xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Bablofil

    Thanks, great article.

    13 april 2017 at 8:53 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: