Beauty review

MAX&MORE LIQUID LIP COLOR

Ik kom altijd de meest leuke dingen tegen in de Action. Zo ook deze prachige lipgkleuren! Normaal zou ik het niet zo snel meenemen want soms kan het er een beetje goedkoop uizien. Maar bij deze twee had ik toch die kriebels dat ik dacht, ja die wil ik meenemen! Als ik het goed begrijp is het 1 lipgloss, en 1 liquid lipstick. IMG_8898

Ik had ze al op youtube voorbij zien komen bij Jessie Maya, weet niet of dat precies deze waren. Maar hij was er aardig goed over te spreken. Dus daardoor was ik nog meer besloten dat ik het ook wou gaan uitproberen!IMG_8900 IMG_8901Deze twee prachtige kleuren zitten erin. Een nude coraal kleur, die als het goed is de lipgloss is. En een rood bes achtige liquid lipstick. Ik ben vooral benieuwd naar de liquid lipstick, ik houd namelijk niet heel erg van lipgloss. Maar we gaan het uitporberen. IMG_8903 IMG_8904

De lipkleur heet Absolute Nude, en de liquid lipstick Raspberry. Voor een lipgloss vind ik de kleur best nog wel dekkend. Maar volgens mij heb je wel veel product nodig om echt een geheel te krijgen.

Absolute Nude; IMG_8925

Hm… Nee, hier ben ik geen fan van. Het geeft geen toevoeging. Mijn lippen worden er heel droog van, en je ziet alle velletjes er nog doorheen, jammer!

Raspberry; IMG_8935

Deze kleur vind ik al een stuk beter. Hij is veel dekkender, en je ziet erbijna niks door heen. Wel heeft het een goedkoop aplicatortje waarmee ik niet heel goed kan werken. Ik vind het daarmee moeilijk om het strak aan te brengen. Het is geen matte lipkleur, helaas. Maar dat kon ik ook niet verwachten voor die prijs.

Absolute Nude & Raspberry samen; IMG_8949

Samen word het een beetje een rood roze kleur met een coraal ondertoon. Op deze manier vind ik de lipgloss wel mooi. Hij plakt wel een beetje, wat ik altijd een nadeel vind.

Over het algemeen ben ik niet heel erg enthousiast. Ik had er wat meer van verwacht. Ik denk dat ik de lipgloss weg doe, en de liquid lipstick hou.

Je kunt dit setje kopen bij de Action voor 0,79.

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: