Beauty review

MAX&MORE CONTOUR PALETTE

Ik wil mij als eerst even verontschuldigen. Ik heb de afgelopen week bijna niks geplaatst. De nieuwe periode op school is weer begonnen, dat is altijd even chaos. En daarnaast ben ik ziek geweest. Maar van af nu ga ik weer proberen een paar artikelen per week te posten! Vandaag een review van dit prachtige MAX&MORE contour palette. IMG_8891

Toen ik deze palette zag liggen, deed mijn hart een klein sprongetje. Wauw! Ik was zo verbaasd dat ze dit hadden liggen in de Action. Het is een prachtige palette met 4 kleuren. Een Contour kleur, een bronzer, shaper en een highlighter. Daarnaast voelt het ook niet goedkoop. Wat ik al snel kan hebben bij de Action. Het voelde wat zwaar, en daarnaast ziet het er PRACHTIG uit! IMG_8892 IMG_8893 IMG_8895

Er zit ook een kleine DIY plaatje bij. Met een voorbeld hoe je het zou kunnen aanbrengen. Ik zelf vond dit er een beetje vaag uit zien. Ze doen sommige kleuren op plekken waar ik het zelf niet zou aanbrengen. Maar we gaan het vandaag uittesten!IMG_8909 IMG_8910 IMG_8915 IMG_8918IMG_8917

De contour en bronzer vind ik samen heel erg mooi. Ik weet niet of ik ze apart van elkaar mooi vind. Maar samen maken de een mooi geheel. De kleur shaper snap ik daarin tegen helemaal niet. Ik zie hier geen verschil van op mijn gezicht, en geeft ook echt geen toevoeging, jammer! De highighter is mooi en subtiel. Het is niet zo gepigmenteerd als de meeste highlighters die ik heb. Maar toch geeft hij een mooie natuurlijke glans.

Over het algemeen vind ik het palette heel erg mooi. En al helemaal voor de prijs die je er voor betaald. Ik vind het alleen wel jammer van de shaper kleur. Ik was heel erg benieuwd wat ik hier  van ging vinden. Maar het geeft helaas geen toevoeging.

Je kunt deze palette kopen bij de Action voor maar 1,99

Ik kan hem zeker aanraden!

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: