Beauty review

Max & More 28 Nude Eyeshadow Palette

Vandaag review ik dit oogschaduw palette van Max & More. Ik zag deze palette laatst bij de Action en de prijs was ontzettend laag, dus nam ik hem zeker mee! Dit oogschaduw palette was minder dan drie euro! Natuurlijk moest ik deze testen voor jullie. Ze zijn er in vier verschillende tinten, op de achterkant staan de andere drie. Ik test de nude variant voor jullie.

998

Het palette bestaat uit 28 neutrale kleuren, waar ik zelf echt een fan van ben! Er zitten ook een paar donkere uitschieters tussen. De verpakking voelt goedkoop aan. Maar dat maakt mij niks uit, want het is een palette van nog geen drie euro, die nog eens prima gepigmenteerd is ook!

 

1

De pigmentatie vind ik prima; niet spetterend, maar er valt zeker mee te werken. De ene kleur is iets beter gepigmenteerd dan de andere. De oogschaduw is wel erg poederig, waar je wel een beetje voor moet uitkijken.

1oog

links een foto zonder oogschaduw, rechts foto’s van het eerste laagje

2

Dit is de uiteindelijke look die ik heb gemaakt. Met de zwarte oogschaduw uit het palette heb ik een eyeliner effect mee gemaakt, zodat het de look wat zachter maakt. De wing heb ik wel met eyeliner gemaakt.

Ik had niet hele hoge verwachtingen van dit palette voor nog geen drie euro, maar toch bevalt het me zeker! Er zitten prachtige nude kleurtjes in dit palette, die met elke andere kleur goed te combineren is! Ik  zeg; aanschaffen!

Dit palette is te koop bij de Action voor €2,49

Wat vinden jullie van het Max & More eyeschadow palette?

XO Milou

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: