Beauty review

Makeup Geek blush in Romance

Makeup Geek, een merk wat ik veel voorbij zie komen maar gewoon niet makkelijk te krijgen is in Nederland. Toen ik een bestelling plaatste op Beautybay.com besloot ik om een blush van dit merk uit te proberen en te bestellen. Vandaag laat ik jullie weten wat mijn eerste indruk is van dit merk, en wat ik van de blush vind.

Laten we beginnen over de verpakking. PRACHTIG! Het voelt heel luxe, zwaar en duur aan. Het is moeilijk om te zien maar het is een soort koper/roze verpakking. De blush zelf gaat met een magneet dicht, wat alweer dat dure effect benadrukt.

Romance luidt de naam van deze prachtige blush. Het is een soort koraal roze kleur met een gouden glitter, een aparte combinatie maar heel erg mooi om te zien!

Van dichtbij is de subtiele shimmer nog beter te zien. Ik vind de kleur heel erg mooi en ben vooral heel erg benieuwd hoe deze prachtige kleur op mijn bleke huid gaat vallen.

Zonder blush:

Met blush:

Ja hier houdt ik nou van! Een subtiele maar toch aanwezige blush. Ik heb dit waarschijnlijk al 100 keer verteld maar doordat ik al een hele rode ondertoon huid heb valt een blush vaak heftig. Maar deze blush is zo subtiel, maar toch ook zichtbaar dat ik niet het gevoel heb dat ik een clown ben.

Ik ben zeer tevreden over deze blush. Mijn eerste indruk van Makeup Geek is dus ook heel positief. Ik snap dan ook dat ik dit merk regelmatig tegen kom op zowel Instagram en Youtube en snap niet waarom ik het niet eerder heb geprobeert! Het heeft een luxe uitstraling, maar is toch een redelijk betaalbaar merk. Dit roept zeker naar meer bestellingen van dit geweldige merkt!

Ik heb deze blush hier besteld voor 8,40, ze hebben de blush ook als pan voor 9,40.

Wat is julie favoriete Makeup Geek product?

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply brittney

    wauwie

    19 september 2017 at 10:19 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: