Beauty

Make-up kwasten die ik dagelijks gebruik

Jullie zien altijd wel veel make-up voorbij komen op de website. Maar mij leek het ook eens leuk om te laten zien welke make-up kwasten in dagelijks in de ochtend gebruik. Dus vandaag een ”everyday make-up brushes” iets.

Ik heb zelf wel echt voorkeur aan kwasten. Als ik een keer een ander soort kwast voor iets gebruik voel ik me altijd een beetje gedesoriënteerd.faceVoor mijn gezicht gebruik ik van verschillende merken kwasten. Zo gebruik ik voor mijn foundation een best wel oude stippling brush die ik ooit bij de Primark heb gekocht. Hij blend de foundation heel mooi in. Voor het geheel dan af te poederen gebruik ik de buffing brush van Real Techniques. Deze kwast heeft wat kortere haartjes waardoor je weer een soort stippling effect krijg.  Voor highlighter gebruik ik een brush van de Etos. Hij is niet speciaal, maar hij doet wat hij moet doen. Voor blush heb ik een kwast die ik een keer online heb gekocht, volgens mij is hij merkloos. Voor bronzer en contour gebruik ik de Contour brush van Real Techniques.eyesLaten we verder gaan met de ogen. Voor de wenkbrauwen gebruik ik de Brow brush, het is een schuin afgesneden kwast die er echt perfect voor is. Later om de wenkbrauwen nog strakker te maken gebruik ik de Detailer brush, ook van Real Techniques.

Dan als ik nog oogschaduw aanbreng doe ik dit met de  base shadow brush en de crease brush, en daarmee maak ik de look compleet.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien welke kwasten ik altijd in de ochtend gebruik.
xox Iris

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: