Beauty review

MAC – Soft Frost Skinfinish

Ik ben gek op highlighters, maakt niet uit welke finish of welke kleur. Er zit nu sinds kort een MAC store in Utrecht. Ik bedacht dat ik wel even binnen wilde gluren en zag toen de Soft Frost skinfinish en was op slag verliefd! Ook al was ik van plan niks mee te nemen kon ik hem niet laten liggen en laat ik jullie vandaag zien waarom. 

Voor iedereen die mij een beetje goed kent weet dat ik altijd een kilo higlighter op mijn gezicht draag en dit graag laat zien. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik al veel highlighters in mijn collectie heb. Soft Frost is een witte highlighter met een prachitge paarse glans/finish.

Highlighter met flits:

Met de flits is die bijzondere glans een stuk beter te zien! Toen ik in de MAC store was, vroeg ik aan een medewerker of ze de highlighter bij mij wou aanbrengen, vooral om even te kijken of deze bijzondere glans bij mijn huidskleur past. Toen ik naar de spiegel liep om te kijken was ik op slag verliefd.

Swatch time! Wauw…Soft frost is goed gepigmenteerd en valt gelijk op. De paarse gloed zie je alleen niet heel goed terug. Ik ben zelf heel erg bleek en daarom is dit denk ik de perfecte kleur voor mij.

Yess dit vind ik mooi! Nu zo op de wang valt de paarse gloed heel erg mooi op. Het is een hele koele highlighter die misschien niet bij elke oogkleur past. Maar ik ben verliefd. Hij lijkt licht te geven op mijn bleke huid, zo mooi.

Ik ben heel erg blij met deze aankoop. Misschien was ik een beetje onzeker erover hoe Soft Frost op mijn huid eruit ging zien. Maar dit is nou echt weer een top item voor in mijn collectie. Ik weet zeker dat ik Soft Frost nog heel veel ga dragen en mijn ooglook speciaal afstem op mijn highlighter.

Wat vinden jullie van Soft Frost?

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: