Beauty review

MAC Gritty Girl & Young Attitude

Ik heb twee nieuwe MAC lipstick gekocht, misschien een beetje impulsief maar ja…  Een Nude kleur ”Gritty Girl” en voor het eerst een MAC liquid lipstick ”Young Attitude”. Ik maak daarom ook met veel plezier een review over mijn 2 nieuwste aankopen!MAC Young Attitude Gritty girl swatches

Je kan denk ik wel zien wat de liquid lipstick is. Deze heeft een grote tube en is doorzichtig zodat je direct kunt zien welke kleur het is, handig! Dat vind ik namelijk soms lastig met MAC lipsticks, je ziet aan de buitenkant niet welke kleur het is.

MAC Gritty Girl MAC Gritty Girl

Gritty Girl, ik was nog opzoek naar een mooie nude kleur. Niet dat ik die niet al heb, maar ik wou er specifiek eentje van MAC. Ze hebben er alleen zo veel! Maar na een tijdje zoeken kwam ik bij Gritty Girl. Een nude kleur die iets cooler en donkerder van ondertoon is, super gaaf! Het is een kleur die je eigenlijk wel met alles kunt combineren en daarom ook best makkelijk.

MAC Gritty Girl

Gritty Girl heeft een matte finisch. Daar kan het dus niet mis gaan, ik ben namelijk gek op matte lipsticks.

MAC Young Attitude MAC Young Attitude

Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om een liquid lipstick te bestellen. Maar toen ik deze te gekke kleur Young Attitude zag twijfelde ik niet langer en deed hem snel in mijn winkelmandje. Het is een turquoise kleur, super speciaal. En daarnaast was ik ook best wel benieuwd naar de liquid lipsticks van MAC, nog een reden om het te bestellen.

MAC Young Attitude

Young Attitude heeft een retro matte finish. Dit is dus nog matter dan matt. Mijn andere MAC liptick Ruby Woo heeft ook een retro matte finish. Deze brengt best stroef aan, ben benieuwd of dat ook met deze liquid lipstick is.

MAC Young Attitude Gritty girl swatches

Zo zien de swatches van de lipsticks eruit. Laten we met Gritty Girl beginnen. Deze bracht totaal niet stroef aan. Hij smeerde heel makkelijk en was direct matt. Young Attitude daar in tegen heeft even nodig om totaal op te drogen. Hij is super gepigmenteerd en je hoeft daarom niet veel lagen over elkaar heen aan te brengen.

Gritty Girl:
MAC Gritty Girl MAC Gritty Girl

Young Attitude:
MAC young attitude MAC young attitude

MAC Young Attitude Gritty girl swatches

Ik ben super blij met mijn nieuwe aankopen. Ik vind het soms moeilijk om nou de juiste kleuren te kiezen, kleuren die ik nog niet in mijn stash zitten. Maar ik denk dat het dit keer goed is gelukt. Ik vind MAC lipsticks heel erg fijn en dat laten deze 2 dan ook zien.

Welke van de twee lipsticks vinden jullie het mooiste? xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: