Beauty review

M.A.C – SOFT AND GENTLE

Ik moet jullie iets bekennen. Ik heb dit moment heel erg lang uitgesteld, en waarom eigenlijk? Maar ik heb dan eindelijk mijn eerste MAC aankoop gedaan! Ik wou dit eigenlijk al een jaar geleden, maar ik bleef het maar uitstellen. Het is ook niet zomaar een goedkoop lipstikje wat je koopt. Maar dan nu vandaag eindelijk, een review van MAC Soft And Gentle!IMG_9191 Soft And Gentle is dé highlighter van MAC, volgens mij is het ook hun populairste product. Het is een prachtige highlighter met een warm/goude ondertoon. Ik wou hem al zo lang, en ik ben heel erg blij dat ik hem nu dan eindelijk heb gekocht. Het is een inverstering die je doet, maar zo doe je ook heel erg lang met deze highlighter, Esther die heeft hem al iets van 3 jaar, gebruikt hem elke dag, en heeft nog steeds geen de bodem geraakt.

IMG_9195

Ik heb de ‘nieuwe’uitvoering gekocht. Zo gaan de verpakkingen nu met magneet dicht, wat ik best onhandig vind. Het is best een stevige magneet, en wordt het daardoor altijd een klus om hem gemakkelijk open te krijgen. Nu is dit ook wel een voordeel, want nu gaan ze minder snel kapot dan voorheen. IMG_9192 IMG_9194Ik vind hem er in iedergeval al heel erg mooi uitzien, en ik wil hem heel erg graag gaan uitproberen!IMG_9221 IMG_9222Wauw ik vind de highlighter echt heel tof! Hij is goed gepigmenteerd en daarom goed aanwezig. Ik vind hem heel erg mooi bij mijn huidskleur passen, maar ik denk dat hij bij iedere huid mooi zal zijn. Doordat hij zo goed gepigmenteerd is heb je helemaal niet zo veel product nodig, daarom gaat hij zo lang mee.IMG_9196

Ik ben heel erg blij dat ik hem heb gekocht. Nu in de smaak van MAC heb geproefd wil ik zeker meer gaan kopen. Het is en fijn merk, alleen wel wat prijzig.

Ik heb mijn MAC in De Bijenkorf in Utrecht gekocht voor 29,50. Mijn zus werkt bij die Bijenkorf. ( Nanouk, haar blog vind je hier!)

Wat vinden jullie van het merk MAC?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Esther

  Super leuk review!

  7 april 2016 at 9:52 am
 • Reply Milou

  Wauw, mooie foto’s!

  7 april 2016 at 9:58 am
 • Reply Brittney

  Ik heb hem toevallig ook, ik vind hem geweldig! Mooie foto’s verder Iris!

  7 april 2016 at 9:58 am
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: