Beauty review shoplog

Lipstickmania met o.a. W7, Rimmel en Maybelline

Hai! Ik heb afglopen week een paar super mooie lipsticks gescoord. Vandaag laat ik zien welke dit zijn en hoe ze eruit zien. 

IMG_1602Als eerste nam ik deze maybelline lipstick mee. Dit is de 538 Ravishing Rose. Ik zelf vond de huls niet heel speciaal, maar daar gaat het gelukkig ook niet om. IMG_1606IMG_1624Het is een hele mooie rode kleur, met een net wat oranje ondertoon. Ik zelf had nog niet z’n kleurtje, dus daarom leek het mij heel erg leuk om er één mee te nemen. De geur van de lipstick is echt heerlijk, het is een vanille achtige geur. Echt heel lekker!IMG_7538455IMG_7538459.2De kleur is heel intens en brengt makkelijk aan. Hij trekt niet snel in de lijntjes. Het enige nadeel is aan deze lipstick, hij is best plakkerig. Hij is niet matt waar ik toch wel de voorkeur bij leg. Voor de rest is de glans wel heel mooi en ziet er gezond uit. IMG_1625De tweede die ik meenam was deze van Rimmel, van de Kate lijn. Hier van vind ik de verpakking dat weer heel leuk en stoer. Dit is de kleur 109. Volgens mij heeft hij verder geen specifieke naam.

IMG_1669IMG_1642

Dit kleurtje is dan net wat meer coraal met een oranje ondertoon, het blijkt dat ik dat toch wel echt heel mooi vind.  De geur is dan weer totaal anders dan die van maybelline, hij heeft en wat zoetere fruitachtige geur. Waar ik dan toch stiekem wel een beetje honger van krijg.

IMG_7538430IMG_7538436.2Ook deze kleur is echt prachtig. Hij is net wat meer coraal zoals ik had verwacht. Het is een zacht rode kleur die ook al weer makkelijk aanbrengt. Hij heeft een hele fijne substantie en plakt niet.

IMG_1643

De laatste die ik meenam was deze van W7, in de kleur Latte. De huls vind ik heel schattig en speels. De huls is namelijk dezelfde kleur als de lipstick. IMG_1648

IMG_1654Zoals je kunt zien heeft hij een hele mooie nudetint die iets meer naar het bruine neigt dan naar het roze. Ik ben de laatste tijd echt helemaal dol op nude lipsticks, je kunt ze namelijk bijna overal bij dragen. Ideaal! En dan de geur….Ogh! Ik weet niet of jullie die snoepjes Nerds kennen, en dan de paarse kleur. Precies hoe die kleur smaakt, daar ruikt deze lippenstift naar. Zo lekker!

IMG_7538409IMG_7538414.2Ook al weer een prachtige kleur. Deze lipstick is iets zachter van substantie waardoor de kleur wel snel in de lijntjes van je lippen trekt. Hij heeft wel een hele mooie finsish en ben ook heel erg blij met de kleur.

 

Je kunt de maybelline en rimmel lipsticks bij de Kruidvat, Etos en trekpleister kopen. 
De W7 lipstick heb ik bij de Big Bazaar gekocht.

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: