Beauty MOTD

Last Minute Christmas make-up

Hi ya’ll! Vandaag heb ik een post die misschien wel veel mensen kunnen helpen! Ik laat jullie namelijk een last minute makeup look zien. Een look die je makkelijk en snel kunt maken voor je kerst plannen. IMG_0219

Ik ben voor een classick smokey golden look gegaan. Als ik aan kerst denk, denk ik toch wel aan goud. Ik had nog een goude liquid eyeliner liggen. En kwam op het idee om deze look te maken.

IMG_0218

Ik heb de eyeliner op het bewegend ooglid gedaan. En de rest geblend met nude tinte. Mijn wenkbrauwen heb ik zoals altijd gedaan. Hier ga ik nog een wenkbrauw routine over maken. En natuurlijk is geen 1 look van mij compleet zonder een wing!

” I didn’t chose the winged liner life,
The winged liner life choose me”.

IMG_0216

Ik maakte de look af met een klassieke rode lip. Dit paste goed bij de neutrale look. Ik ben wel van de gekke lipstick kleuren. Maar toch vond ik deze rode lip er heel erg mooi bij staan.

IMG_0217

Als je benieuwd ben hoe ik deze look heb gemaakt, en welke producten ik heb gebruikt. Ik heb er een video over gemaakt die je hieronder kunt vinden!

Wat is jullie typical christmas look?
xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: