Beauty review

L.A. Girl – PRO COVERAGE White liquid foundation

Ik loop denk ik al zo lang ik mij kan herinneren te struggelen met het vinden van de juiste foundation kleur. Alles is bijna standaard te donker of te geel. Voorheen gebruikte ik de lightning drops van The Body Shop. Deze gingen echter snel op. Na wat research gedaan te hebben kwam ik uit op een witte liquid foundation van L.A. Girl. PERFECT! Ik dacht deze kan ik mengen met mijn andere foundations om deze zo lichter te maken. Werkt dit? Lees dan snel verder.

Zoals je hier boven op de foto kunt zien is deze L.A. Girl foundation echt wit wit. Ik vind het heel erg fijn dat L.A. Girl dit product op de markt heeft gebracht. Er zijn namelijk niet super veel van dit soort opties voor bleekscheten zoals ik.

De foundation heeft een normale pomp. Hierdoor kan je makkelijk bepalen hoeveel foundation je in 1 keer uit de flacon wilt halen, zodat je het goed kunt mengen. Dit is ook niet specifiek een los product. Dit is gewoon de lichtste kleur uit vele foundations in deze L.A. Girl lijn.

Het is in het begin een beetje zoeken en meten hoeveel je van de witte foundation nodig hebt om de perfecte kleur te krijgen. Ik ben erg bleek dus had ook wat meer nodig. Ik meng dit al op mijn hand en breng dit dan aan op mijn gezicht.

Zonder foundation:

Met foundation: 

Wauw wat is dit een fijn product! Nooit meer een té donkere foundation!

Ik kan echt niet meer ZONDER. En de foundation zit dan ook in mijn dagelijkse routine. Ik heb namelijk best wel veel foundations die te donker zijn. Ben ik eens blij dat ik die uiteindelijk nooit heb weggedaan. Nu met deze White liquid foundation van L.A. Girl kan ik ze allemaal nog gebruiken en ze verlichten naar mijn huidskleur, ideaal! Ik ga dit product blijven gebruiken tot ik een keer bruin wordt ( niet dat ik verwacht dat dit ooit gebeurd )!

Ik heb deze L.A. Girl white foundation hier besteld voor 10,49,-

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Beau Bewust

  Dit klinkt wel echt top. Zoiets kan ik goed gebruiken! Bedankt voor de tip! 🙂

  9 mei 2017 at 9:01 am
 • Reply brittney

  Ik heb die witte gewoon los nodig voor op mn gezicht

  9 mei 2017 at 9:25 am
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: