Beauty review

KISS – Look so natural wimpers uitproberen

Toen ik op het press event van het The Image Factory was kreeg ik de vraag of ik van nepwimpers hield. Ik heb eerlijk bekend dat ik er niet super mee overweg kan. Daarom heb ik een setje meegekregen van het merk KISS, het zijn natuurlijke wimpers dus perfect om mee te oefenen! Vandaag vertel ik wat ik van de wimpers vind en hoe de applicatie ging. 

Ik vind nepwimpers echt vet mooi. En vind het dan ook super interresant om te kijken hoe iemand nepwimpers perfect aan kan brengen. Op de een of andere manier lukt mij dit nooit zo goed. Als dit wel goed zit dan ben ik er vaak zo een kwartier mee bezig.

De Oh So Natural wimpers van KISS zijn dun en niet te lang. Perfect om mee te oefenen!

Er zit al een kleine tube lijm is, pluspunt! Hoef ik daarvoor niet meer naar de winkels. Oke tijd om het te gaan proberen. Beetje eng, maar uiteindelijk moet het wel lukken toch?!

Met wimpers: 

Ik ben eerlijk, het duurde mij erg lang voordat de wimpers mooi op zaten. Het zijn best wel stugge wimpers waardoor je ze niet heel goed kunt buigen. Ook zie ik ( vooral op de foto’s ) doordat mijn eigen wimpers redelijk lang en blond zijn je deze alsnog wel goed kunt zien zitten. Ook al heb ik voor het aanbrengen van de wimpers wel wat mascara opgedaan.

Ik denk dat het vooral nog een beetje oefenen is. Ik geef toe, ik vind het lastig. Is niet erg, ik moet het gewoon wat vaker proberen en hopelijk lukt het steeds sneller en beter! Ik vind het wel heel erg mooi hoe dun de wimpers zijn en hoe goed ze zijn gesepareerd.

Toch vind ik nepwimpers heel mooi en ben ik super blij dit paar uitgeprobeert te hebben! Dragen jullie vaak nepwimpers?

De KISS Oh So Natural wimpers kosten 7,99,-.

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Wauw! Hoe duur zijn de wimpers?

    11 mei 2017 at 7:00 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: