Beauty review

KIKO INFINITY EYESHADOW & LIPLINER NUDE

De eerste Kiko winkel in Utrecht is geopend. Ik was super enthousiast! Utrecht is voor mij maar 20 minuten met de trein, een stuk dichter bij dan Amsterdam. In de winkel was het heel erg druk. Kiko valt duidelijk goed in de smaak. Het is ook een goedkoop merk met hele mooie artikelen. Doordat het zo druk was, was het moeilijk om goed rond te kunnen kijken. Maar toch heb ik nog 2 mooie artikelen kunnen scoren die ik jullie vandaag ga laten zien. IMG_3645Ik heb een hele mooie mono oogschaduw gekocht. En een lipliner. Ik ben de laatste tijd helemaal gek op lipliners, dus kon ik het niet weerstaan om er eentje mee te nemen.

IMG_3646IMG_3650IMG_3651

Ik vind de oogschaduw echt prachtig. Het is een oranje kleur met een rode ondertoon. De kleur komt niet helemaal tot zijn recht. Op de foto lijkt hij meer rood dan oranje, maar het is echt een duidelijke oranje kleur.  Er zit een bescheiden shimmer in de kleur, die ik echt heel er mooi vind. IMG_3837IMG_3847De kleur is heel erg gepigmenteerd. Hij valt goed op. Ook de shimmer komt heel erg mooi tot zijn recht. Ook is hij heel erg makkelijk om in te blenden met een andere kleur, snel en gemakkelijk.  Ik vind dat door de kleur mijn blauwe ogen naar boven springen, voordeel! IMG_3656

Dit is de lipliner, het is een donkere nude kleur. Ik heb nog nooit een lipliner van Kiko geprobeerd, dus ik ben super benieuwd. Ik vind de verpakking heel erg mooi en chic, hij ziet er duur uit, ookal is hij dat echt niet.

IMG_3654Ik heb de kleur 700 meegenomen, hij heet light sienna. Ze hadden niet heel veel nude kleurtjes in de winkel liggen, wat ik toch wel jammer vond aangezien die kleuren wel echt in zijn nu.IMG_3657De lipliner heeft een wat meer warmere ondertoon dan ik had verwacht. Maar ik vind de kleur erg mooi. Het is echt een mooie bruine kleur die je volgens mij wel met alles kunt combineren. IMG_3717IMG_37242

De substantie van de lipliner vind ik heel erg prettig. Ik ben bij lipliners altijd bang dat ze heel erg droog zijn. Maar gelukkig is hij dat helemaal niet. Hij is eerder heel erg romig, en brengt daarom makkelijk aan op de lippen. Hij heeft niet helemaal een matte finish, maar komt al heel erg dicht in de buurt. Hij blijft lang zitten, en blijft bij het eten ook goed zitten.

Ik ben over het algemeen heel erg tevreden over de Kiko producten, al helemaal met de prijs die je ervoor betaald.

  • Mono Infinity oogschaduw; 4,90
  • Lipliner 700 nude; 2,50

Wat vind jij van de Kiko prodcuten?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: