Beauty lifestyle review

invisibobble – Time To Shine

This christmas… It’s time to shine!✨Een paar weken geleden schreef ik over Pink Heroes, een limited edition van invisibobble. Nu niet heel veel later is het tijd voor weer een nieuwe collectie, de Time To Shine collectie!

Invisibobble zijn speciale haar elastiekjes. Hierdoor krijg je geen knik meer in het haar als je een staart in heb gehad. Er zit ook geen metalen plaatje in dus breekt je haar niet af. Daarnaast zien ze er veel leuker uit en bestaan ze in de meest schattige kleuren.

IMG_686

De Time To Shine collectie bevat 4 nieuwe kleuren. Bronze Me Pretty, Chrome Sweet Chrome, Rosé Muse en You’re Golden. De collectie is voor dit najaar en perfect voor kerst. Het lijkt alsof er in elke kleur een soort ijzerdraadje zit. Ik vind dit een heel cool effect geven, doorzichtig. Ik zelf denk dat ik de kleur Bronze Me Pretty het mooiste vind, maar eigenlijk zijn ze allemaal wel heel schattig!

IMG_6866 IMG_6869

Bronze Me Pretty                                                                                 Chrome Sweet Chrome

IMG_6867 IMG_6868

Rosé Muse                                                                                                You’re Golden

Ik vind alle kleurtjes echt heel erg schattig. En ik denk dat dit ook een heel leuk klein cadeautje is om aan iemand te geven, voor bijvoorbeeld kerst! Ik vind de kleuren ook allemaal heel erg mooi bij elkaar passen. Soms heb je van die collecties dat je niet alle kleuren zou kunnen combineren. Maar ik vind dat dit bij deze collectie juist wel hel erg goed kan!

IMG_6870

Ik kan echt niet meer zonder de invisibobbles. Als je er eenmaal aan begonnen bent wil je echt niet meer terug naar een ander elastiekje!

Je kunt de Time To Shine hier kopen voor 4,95 per kleur.

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Brittney

  So pretty! Chrome Sweet Chrome is m’n fave

  10 december 2016 at 3:16 pm
 • Reply Nathalie Slotboom

  Mijn lievelingskleuren van deze zijn de Chrome sweet Chrome en de rose muse.

  24 juli 2018 at 8:44 pm
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: