Beauty Fashion review

Invisibobble – Pink Heroes

De invisibobble is de laatste tijd steeds meer een hipe geworden; The traceless hairband. Of terwijl een elastiekje waar je geen bobbels van in de haren krijgt. Doordat invisibobble steeds populairder wordt komen ze steeds vaker met special collecties. Zo ook de Pink Heroes die ik jullie vandaag laat zien. 

IMG_6453

Ik heb ooit een lange tijd geleden een dupe van de invisibobble gehad. Maar aangezien ik best wel lastig haar heb ging deze vrijwel snel kapot. Als ik die nu vergelijk met mijn invisibobble (True Black) die ik dagelijks draag, is er groots verschil, ik ga echt nooit meer naar een dupe.

IMG_6455

De maand oktober is de maand dat er wat meer aandacht wordt geschonken aan borst kanker. Merken proberen dit dan ook vaak te laten zien in hun branding. Zo ook invisibobble. Invisibobble heeft voor de breast cancer awareness maand een geheel nieuw elastiekje uitgebracht. We kennen hem denk ik allemaal wel, de Pink Ribbon. Invisibobble komt met een pastel/parelmoer zacht roze stiekje met een prachtig bedeltje. Op dit bedeltje is de wel bekende Pink Ribbon te vinden om zo awareness aan borstkanker te geven.

IMG_6457 IMG_6460 IMG_6461

Persoonlijk vind ik deze acties altijd heel belangrijk. Zo laat je mensen niet alleen nadenken, maar ook gaat er een groot gedeelte van de opbrengst naar het goede doel. En dat niet alleen, deze invisibobble is gewoon een musthave en een verzamelaars item.

IMG_6466

Aangezien deze invisibobble van de maand oktober is, is het op=op. Ze zullen ze in webshops (of in sommige ICI Paris XL –Etos filialen) nog wel hebben, maar er wordt niet meer bij besteld. Als ik jullie was, en ik de kans had, zou ik snel naar de winkels gaan om deze eyecatcher te halen nu het nog kan.

IMG_6469

Normaal betaal je voor een invisibobble 4,99 en dan heb je er 3 in 1 pak. Aangezien Pink Heroes een special editie is, betaal je voor dit item 4,99 voor 1 stuk. Toch raad ik het aan om de Pink Heroes te kopen want hij is ook nog eens super schattig.

Gebruiken jullie de invisibobble?

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply ilse

    Wat mooi…wat een mooie kleur en wat een goed doel!

    14 november 2016 at 3:34 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: