Beauty review

I HEART CHOCOLATE – PINK FIZZ PALETTE

Ik ben al een lange tijd fan van de I Heart Chocolate palettes van I Heart Make-up. Ik had de melk variant al, mijn favoriete palette! Nu weet ik dat de kruidvat soms van deze palettes verkopen, alleen had ik nooit verwacht de roze tegen te komen. Daarom was ik ook vol verbaasd in de Kruidvat dat ik zag dat ze de Pink Fizz variant hadden liggen, en niet alleen deze maar ook de melk, puur en witte variant. Ogh! Maar omdat ik weet dat ik ze niet allemaal kan mee nemen heb ik de roze gekocht, en laat ik die jullie vandaag zien. 

Ik ben de laatste tijd best wel druk met school, zo komt de laatste periode er al aan, ook ben ik al druk bezig voor het zoeken naar een stage plaats. Des te min heb vandaag dit prachtige product wat ik aan jullie wil laten zien.IMG_9717

Alleen al van het uiterlijk wordt ik vorlijk. Het is net zoals alle andere varianten een chocolade reep, en dit keer niet zomaar een, een roze chocolade reep! Deze palettes zijn dupes van de Chocolate Bars van Too Faced. IMG_9721 IMG_9722

Ik vind hem echt super schattig. Ik heb eerlijk gezegd best wel hoge verwachtingen aangezien ik de melk variant zo geweldig vind. Ik ben echt super benieuwd en kan niet wachten om hem uit te gaan testen!IMG_9725 IMG_9731

Dit is hem dan, de binnenkant van de palette. Ik ben blij verrast. Hij heeft veel verschillende tinten, wat ik toch wel grappig vind. In eerste instantie zou je denken dat hij alleen maar nude en roze tinten bevat. Maar naast deze kleuren bevat hij ook koele kleuren zoals blauw en grijs tinten. Ik denk dat je in ieder geval veel verschillende looks met deze palette kunt maken.IMG_9762

Ik heb voor deze look vooral de roze tinten gebruikt aangezien ik hier toch wel het meest benieuwd naar was.IMG_9764

de pigmentatie is net zoals de andere palettes echt prima. Al helemaal voor z’n goedkope palette. Ik vind de kleuren echt schitterend. De palette bevat zowel shimmer als mat kleuren. Toch ben ik deze keer voor de shimmer kleuren gegaan. En wow! Ik vind dat ze echt heel erg mooi uitpakken op camera, soms heb je dit niet met oogschaduw, dan lijkt het allemaal wat minder op camera dan dat ik in de spiegel zou kijken. Maar de kleuren zijn goed te zien op de foto.

IMG_9735

In het algemeen vind ik deze palette echt geweldig. Niet alleen de kleuren zijn mooi, maar ook de pigmentatie is echt heel erg mooi. Natuurlijk had ik al wel wat verwachtingen omdat ik al een I Heart Chocolate palette heb. Ik zou in ieder geval deze palette echt aan iedereen aanraden. Je kunt er veel verschillende kanten mee op, dus dat is wel leuk. Zo is hij ook helemaal niet duur, maar toch goed van kwaliteit.

Ik heb deze palette bij de Kruidvat gekocht.

Wat vinden jullie van deze paletten?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: