Beauty Fashion lifestyle

Herfst komt eraan! #mywishlist

Voor je het weet is de zomer al weer voorbij, wordt het weer koud en nat buiten. En ligt de hersft al weer op de mat. Nu vind ik het koude en natte van de herfst echt verschikkelijk. Maar eigenlijk is het toch wel 1 van mijn favorieten maanden! Ik vertel jullie vandaag waarom.

 

Beauty
Oke let me tell you one thing, donkere make-up kleuren! Yaash, ogh ik hou zo van donker rode lipsticks en smokey eyes. Nu ben ik wel de persoon die vind dat je alles gewoon altijd moet kunnen dragen. Maar in de hersft komen wel meer nieuwe collecties uit met die kleuren. Love it!
beautyautumncollage

Fashion
Ook kwa kleding hou ik echt van de hersft! Lekkere grote warme truien, no skin showing. Leuke jasjes, die niet té dik zijn. Lekkere lange broeken. Jumm, ik haat bijvoorbeeld korte broeken, en ik wil altijd iets van een jasje mee hebben. Maar dat is in de zomer echt tó much!

fashionautumncollage

Lifestyle
Jongens als ik aan koud weer denk, denk ik toch echt wel aan chocomel! Heerlijke warme chocomel met slagroom, ogh zo lekker! Als je koud terug komt van school of werk, dat je thuis lekker bij de kachel gaat zitten met een kopje chocomel. Nou dat vindt ik nou een leuk thuis komen. Ook heerlijk veel films kijken als het té bagger weer is om naar buiten te gaan. Ik hou natuurlijk al van films kijken, maar als het nou ook nog eens noodzakkelijk weer is dat je binnen moét binnen blijven, jupp!lifestyleautumncollage

 

Ik moet toegeven, ik hou niet van dat ijskoude weer, toch vind ik de herfst wel heel erg leuk en knus! Wat is jullie favoriete seizoen? Ik vind dat elk seizoen iets speciaals heeft, zo ook de hersft. Maar laat vooral jullie mening weten in de comments!

xoxo

 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Herfst is ook mijn favoriete seizoen! Heel leuk bericht xx

    21 september 2016 at 1:48 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: