Beauty review

Hema – Soft MATT lipbalm

De hema is een winkel met veel verschillende artikelen. Ze hebben ook een heel fijn beauty arsortiment. Zoals jullie al wisten is dat ik helemaal gek ben op de eyeliners van de Hema. Maar ook wist ik dat ze hele fijne lipproducten hebben, die ik zelf nog niet had. Nu heb ik mijzelf er dan toch toe gezet, en heb ik dus een Hema lipbalm gekocht.IMG_1754IMG_1770Het is is dit hele mooie vel roze kleur, in de kleur 06. En ja, zo neon als hij eruit ziet, zo valt hij ook op de huid.IMG_1772Het is een hele gepigementeerde substantie, die moeilijk uit te smeren is. Ook als je het eenmaal opgedaan hebt, is het moeilijk om de kleur 100% te verwijderen. Wat ook heel fijn kan zijn, want daardoor blijft hij lang goed zitten. Naast deze Matt balm, hebben ze ook een balm maar dan van Gloss. Ik zelf hou echt veel meer van Matt, die blijven namelijk snel ook langer zitten.

IMG_1842Naamloos-1

De foto’s geven eigenlijk niet aan goe vel de kleur is. Het is bijna een lichtgevende kleur. Voor alle mensen die hier niet van houden, er zitten nog veel meer kleuren in deze lijn van de hema. Zo hebben ze ook nog veel verschillende kleuren rood. Ik zal ook zeker niet twijfelen om er nog een kleurtje van aan te schaffen.

Je kunt deze lipblam bij de Hema kopen voor 3,50

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    aaah deze is zo mooi! Ik moet hem ook even aanschaffen, super mooie foto’s :))

    22 november 2015 at 12:32 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: