Beauty review

HEMA cosmetics

Als ik aan de Hema denk, denk ik niet gelijk aan een make-up lijn. Toch heeft de Hema wel een breedt assortiment met allemaal make-up! Ik test vandaag 3 van deze items, en vertel jullie wat ik er van vind. IMG_7281-2

Ik heb een blush, vloeibare highlighter en een matte lipstick. Ik heb al eerder een matte lipstick van de hema gereviewd, maar de andere producten zijn voor mij geheel nieuw!

IMG_7281-4 IMG_7281-5

Ik begin mt de blush! In de kleur 55. Het is een wat oud roze – chique roze kleur, met een lichte shimmer. Normaal zou ik voor een wat lichtere kleur blush gaan. Maar ik dacht ik doe eens gek!

zonder blush;

IMG_7281-11

Met blush;
IMG_7281-12

Ik vind de blush heel erg mooi en natuurlijk uitzien. De pigmentatie was wel heel erg goed, dus moest uitkijken niet opeens een roze streep te krijgen. Je hoeft maar 1 aanraking te maken met de blush en je hebt voor 1 kant al genoeg. Van de shimmer zie je op de huid niet heel veel terug, wat ik jammer vind.

IMG_7281-8

Dan de vloeibare highlighter. Het is een vloeibare highlighter in een pennetje, je draaidt aan de onderkant en dan komt het product eruit. Ik heb hem in de roze variant gekocht, in 01. Je had ook nog een goude versie.

IMG_7281-9

Zo ziet het pennetje eruit als je hem eenmaal heb gedraaidt. Ik vind het wel altijd een beetje onhandig. Voor je hem het eerst gebruikt moet je hem ook best wel wat draaien voor er iets uitkomt, en als er dan iets uitkomt is het veels te veel!

Met highlighter;
IMG_7281-13

Er is een glans aanwezig, waar ik blij om ben! Het is net niet gepigmenteerd genoeg voor mij. Wat mij betreft mocht dit veeeeel meer. Ik heb hem uitgeblend met mijn vingers, wat prima ging. Maar ik denk dat dit ook heel prettig en handig gaat met een beautyblender.

IMG_7281-6

Last but not least, de soft matt lipbalm! Ik heb al eerder z’n lipbalm gehad, maar dat was een heel vel knal kleurtje. De substantie heb ik altijd al fijn gevonden. Dus besloot ik hem ook mee te nemen in deze nude kleur 12.

IMG_7281-7jpg

Het is een soort krijtje die je kunt draaien. In het begin kan dit niet, wat ik niet handig vind. Je zult in het begin dus alijd een puntje hebben. Als dit puntje er eenmal af is kan je hem wel indraaien.

IMG_7281-14

En zo ziet hij eruit op de lippen. Hij valt iets lichter dan verwacht. Maar nog steeds een hele toffe kleur! Het is niet een kleur die ik al in mijn bezit heb, wat altijd leuk is. De substantie is nog steeds heel fijn, luchtig maar toch nog wel romig. Matt matt is die niet, maar toch vind ik de finish heel mooi!
IMG_7281-10

En dat waren alle Hema produten die ik voor deze keer had! Ik verras mij nog steeds wel echt hoe goed de producten bevallen. Als ik aan Hema denk, denk ik nu misschien wel wat meer aan cosmetica 😉

Wat vinden jullie van de Hema beauty producten?
xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Brittney

    Die blush is super mooi! Hoe lang blijft die Soft Matt Lipbalm ongeveer zitten?

    20 januari 2017 at 10:54 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: