Beauty review

Hema – blauwe eyeliner

Vandaag heb ik iets heel kleurrijks voor jullie. Ik ben helemaal gek op kleurtjes, persoonlijk vind ik ook niet dat kleur met een seizoen verbonden staat. Nu was ik een tijdje terug bij de Hema, en was ik dus blij verbaasd toen ik dit product in de schappen zag liggen. Ik zag namelijk allemaal gekleurde eyeliners, wauw!

IMG_1413

Er lagen paarse, groene, blauwe, licht blauwe kleurtjes, maar uiteindelijk ben ik toch met de fel blauwe naar huis gegaan.

IMG_1416

De eyeliner is echt heel goed gepigmenteerd en brengt makkelijk aan. Hij is iets dikker dan de substantie van een normale zwarte eyeliner, maar daardoor breng je het ook wel makkelijker aan op het oog.

IMG_7538459

Ik vind de blauwe kleur heel leuk staan, en het zorgt net voor iets moor vrolijkheid en blijheid.

IMG_7538452

Ik ga zeker nog meer kleurtjes kopen want ik ben er echt helemaal gek op. Zo maakt het een saai look dan net nog iets vrolijker.

Ze verkopen dit product bij de Hema voor 2,50

Welke kleur zouden jullie als eyeliner willen?

xox Iris

 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply ilse

    Mooi!

    6 november 2015 at 4:03 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: