Beauty inspiratie

Hairgoals #Inspiratie

Haar, iets waar ik altijd al wel onzeker over ben geweest. Ik ben dan ook nooit tevreden over mijn haar stijl of haarkleur. Vandaag heb ik een paar #hairgoals bij elkaar verzameld die ik jullie graag wil laten zien!dcc4434a254016d94b604f452d488530

Voor de mensen zie mij wat langer kennen weten dat ik vroeger heel erg fan ben geweest van Avril Lavigne. Ze had een lange tijd geleden  deze hele toffe stijl. Van blond naar donker. Ik vind dit zo vet! Ik weet eerlijk gezegt niet of dit mij zou staan. Maar misschien is het een keer om donkere extentions te kopen en zo deze look proberen te creeëren.

inspiration-hairgoals-pretty-girly-Favim.com-4205332

Wit haar…Wauw! Ik vind dit ZOO mooi! Stiekem wil ik mijn haar ook nog een keer mijn haar dood bleken. Bij mij wordt alleen mijn haar best snel oranje, en tot dien heb ik nog geen zilver shampoo gevonden die echt een groot verschil maakte.

blue-dyed-hair-hair-goals-Favim.com-4399552

Ik heb altijd al best wel veel fantasie gehad over gek gekleurd haar. Ik weet, you love it or you hate it, well i love it! Ik vind het alleen maar heel stoer als iemand dit durft, zich zelf durft te zijn. En dat wil ik ook :). Dus misschien verf ik mijn haar gewoon maar turquoise!

 

pastel-pink-hair-hair-goals-Favim.com-4558299

”Vroeger” in mijn fan dagen had ik al wel eens roze plukjes in mijn haar. Ik denk dat die fantasie altijd een beetje is blijven hangen want ik wil nu eigenlijk wel het liefste van alle stijlen die ik laat zien pastel roze haar. Nu durf ik het niet zo goed aan met stage. Maar wanneer ik weer naar school moet ik wil mijn haar roze verven. Gelukkig vervaagd dit altijd redelijk snel, dus stel het is niks, loop ik gewoon een paar dagen met een knot op mijn hoofd.

tumblr_nqu62tVa2E1u8ym2no1_500

En als we dan toch al lekker in de wolken zijn met gekleurd haar, lijkt pastel paars mij ook wel heel erg tof. Het leven is te saai om normaal haar te hebben. En nu ik toch nog geen serieuze baan heb, moet ik er nog maar even misbruik van maken!

Dit zijn in ieder geval een paar haar stijlen die ik super tof vind. En misschien wel gewoon een keer ga proberen. Ik weet niet of mijn haar er even blij van zal zijn, maar dat maakt niet uit…Het groeit wel weer aan ;). xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: