lifestyle

Even rustig aan…

Hi Loves, vandaag even iets anders… Een persoolijke update.

Ik voel mij de laatste tijd best gestrest, en vooral ook heel erg moe. Daardoor vind ik het soms lastig om steeds iets klaar te maken, of het nou een kort artikel is, of een video. Eerst voelde ik mij echt verplicht minstens om de dag iets te posten. Maar dat lukt mij momenteel niet.

Ik Februari moet ik weer naar school en ben ik klaar met stage. Dan heb ik weet iets meer tijd en kortere dagen. Ik verwacht dan weer vol op de motivatie en kracht te hebben om er lekker tegen aan te bloggen! Maar voor nu…Hou ik het even rustig. Ik wil mij niet verplicht voelen. En daarom plaats ik alleen dingen waar ik 100% achter sta.

Nee ik stop niet met posten. Ik heb in het weekend nog steeds tijd om lekker artikelen te schrijven. Het zullen er in de maand januari alleen iets minder zijn dan normaal.

Ik hoop dat jullie dit een ¬†beetje snappen…xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Begrijpelijk! Heb ik ook hoor, ik nam twee weken vrij van bloggen (oeps)

    9 januari 2017 at 10:16 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: