Beauty review

Etos – Fixing Spray

Ik hoor al veel goed over de nieuwe Etos make-up producten. Vorig jaar hebben ze alles omgegooid en allemaal nieuwe producten gelanceerd. En er zijn een paar producten van de nieuwe lijn hoor ik heel veel goeds over. Zo ook de Etos Fixing Spray. En na veel goeds was ik toch ook wel heel erg benieuwd en heb ik hem gekocht om te reviewen!

IMG_6203

Een fixing spray is een spray die je over je make-up aanbrengt. En dit zou er voor moeten zorgen dat je make-up er de hele dag perfect op blijft zitten. Hmm, of dit werkt, ik weet het nog niet. Ik heb al vaker fixing sprays geprobeerd, maar tot nu toe nog geen grote verschillen. IMG_6207 IMG_6209

De verpakking is vrij simpel, maar meer is ook niet nodig. Het is een standaard formaat voor een fixing spray…Niet super groot. Het heeft een standaard tuutje, net zoals een haarspray.

Toen ik de spray voor het eerst gebruikte vond ik hem best stinken, ik schrok er een beetje van. Gelukkig ging dit snel weer weg en trok de spray goed in. Ik heb nog niet het idee dat ik aan het eind van de dag een groot verschil zie. Wel vind ik hem fijn om de spray te gebruiken voor glitter oogschaduw. Dan maak ik mijn oogschaduw kwast vochtig zodat die de pigmentie net iets beter op pakt.

Ik weet nog niet zeker of ik de spray opnieuw zou kopen. Je kunt de spray kopen voor 4,99 bij de Etos

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Ik vind die geur juist lekker! :O

    11 november 2016 at 4:09 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: