Beauty review

ESSENCE – xxxl longlasting MATT VELVET lipgloss

Ik vind het leuk om te zien dat essence steeds meer mee gaat met de trends. Zo hebben ze heel veel mooie nude producten. Net zoals deze XXXL longlasting lipgloss. Je hebt deze zowel in MATT, VELVET MATT en normaal. Ik heb vandaag de kleur 06 Foft Nude meegenomen, en laat ik die vandaag aan jullie zien

IMG_3556IMG_3559En zonder enige verbazing viel mijn ogen gelijk op deze ”Velvet matt”. Ze hadden bij onze kruidvat 2 verschillende kleuren van de Velvet Matt. ¬†Deze roze nude kleur, en nog een diep paars/rode kleur. Maar omdat ik helemaal gek ben op eigenlijk alle kleurtjes heb ik de gene gekozen met de kleur die ik nog niet had.¬†IMG_3561Over de aplicator maak ik me wel een beetje zorgen. Hij is best breed en is in het midden wat dunner. Nu ben ik bang dat ik de gloss hierdoor niet strak kan aanbrengen. Hij is ook heel erg flexiebel, wat soms ook lastig kan zijn.

Maar na even gestoei is het me toch netjes gelukt.IMG_3623IMG_36162

Ik vind het een hele toffe nude kleur. Hij is ook echt matt. Niet het de ergste die ik ken, maar wel heel mooi. Hij smeert heel erg makkelijk. Alleen was het bij de randjes wat moeilijk netjes te doen door de aplicator. Maat dat is makkelijk op te lossen om de volgende keer hoe een kwastje voor je pakken.

Ik vind deze lipgloss echt heel erg mooi. Ik houd eigenlijk helemaal niet van lipgloss, ik vind ze vaak te plakkerig. Maar omdat deze matt is vind ik hem echt heel erg fijn.

Je kunt deze matte ligloss bij de kruidvat kopen voor 2,39

Xox Iris

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: