Beauty review

Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara

Een keer in de zoveel tijd vind ik het leuk om nieuwe mascara’s uit te testen. En nu de nieuwe items van Essence in de schappen ligt ben ik eens gaan kijken. Ik vond de Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara er zo schattig uitzien dat ik hem wel MOEST testen. Vandaag laat ik jullie zien hoeveel deze mascara voor mijn wimpers doen. 

Essence-volumestylist-mascara1Ik heb best wel makkelijke wimpers. Ze zijn namelijk redelijk lang van zichzelf. Daarom heb ik nooit echt een mascara nodig die veel lengte geeft, vooral volume. Je had 2 verschillende variaties van deze mascara, Lenght en die ik heb, Volume. De verpakking is best dik. En ik had de borstel nog niet bekeken toen ik de mascara kocht, kinda risci. Toch deed ik het en ben ik niet teleurgesteld in het resultaat!Essence-volumestylist-mascara2Essence-volumestylist-mascara3

Toen ik het borsteltje voor het eerst zag was ik verbaasd. Ik heb nog NOOIT z’n soort borsteltje gezien, heel apart. Hij heeft zowel een bolle als platte kant. Voor zowel lengte áls volume?

Toen ik de mascara voor het eerst teste schokte ik heel erg. Er kwam in 1 keer heel veel product van af, jammer! Maar als je de applicator dan draaid, naar de platte kant, kun je het product heel goed verdelen over al je wimper. Zo waren in 1x alle klonten weg!

Zonder en met mascara
IMG_8241 IMG_8252

Toch vond ik het nog fijn om met een apart borsteltje er even overheen te gaan om mijn wimpers nog nét iets te sprijden. Maar ik vind het effect erg mooi!

Ik las veel negatieve reviews over deze nieuwe mascara van Essence. Ik begrijp waarom, hij geeft eerst een heel heftig effect, maar eenmaal goed uitgeborsteld vind ik toch dat het effect erg mooi vind. Mijn wimpers zijn lang en dik, alles wat je dus eigenlijk zoekt in een mascara.

Deze mascara kun je bij de Kruidvat kopen voor 2,99-,

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: