Beauty review

Essence – The Glow Must Go On

Ik denk dat we allemaal deze palette al wel kennen. De Essence palette in samenwerking met Serena Verbon van BeautyLab. Nu was dit in principe een ”special collection” item die niet voor altijd in de schappen lag. Maar hij was zo snel uitverkocht dat Essence toch heeft besloten de palette in het vaste arsortiment te namen. Dus nu heb ik eindelijk zelf de palette kunnen scoren, en laat ik hem vandaag aan jullie zien!

IMG_6238

De palette is echt prachtig. Ik vind dat ze het heel goed hebben gedaan als het gaat om uitstraling. Het straalt namelijk wel essence uit, maar het ziet er niet goedkoop uit. Het is een combinatie van blauw tinten en aardtinten, een combi die ik heel erg mooi vind. De palette heet The Glow Must Go On, dit klinkt al heel goed. Ik ben dol op shiney make-up!

IMG_6248IMG_6247

Essence heeft dus een samenwerking gedaan met een paar internationale bloggers. Waaronder onze Nederlandse Serena Verbon van BeautyLab. Toen ik de video van Serena zag was ik gelijk enthousiast. Ik zag vooral heel veel shiney kleuren waar ik gewoon heel erg van houd. Helaas was de palette steeds overal uitvekocht. Maar ik heb hem dus eindelijk!  ”a must-have for a freash and healthy glowing look!”.

IMG_6245

Zo ziet de palette eruit aan de binnen kant. Hij bestaat uit 4 vakken. Het middelste vak bestaat uit 3 verschillende oogschaduws, de je zowel apart maar ook samen kunt gebruiken. De 3 kleuren zijn allebei heel shiney ( I like). Daarnaast heb je nog 2 aparte oogschaduw kleuren die matt zijn, 1 diep bruine kleur en 1 kaneel kleur. En dan om alles af te sluiten zit er 1 witte highligher bij met een goude ondertoon.IMG_6295

Zo zien de swatches van het middelste vlak oogschaduw eruit. Ze zijn van donker naar licht, en de laatste kleur is alle kleuren gemengd. Ik wordt heel vrolijk van alle shimmer. De pigmentie is goed, helemaal voor een Essence paletje

IMG_6299

En dit zijn de swatches van de andere kleuren. Ze zijn iets droger en stroef, maar dat komt ook omdat dit matte kleuren zijn. Ik vind de highlighter mooi, maar is wel koel van ondertoon. Weet nog niet helemaal zeker of ik dit bij de rest van de kleuren vind passen.

IMG_6287

IMG_6279

Ik vind de kleuren mooi, maar niet heel speciaal. In deze look heb ik een beetje geprobeerd om met alle kleuren te spelen. Eigenlijk is het een beetje een standaard nude look geworden. Ik moet toegeven ik vind de shimmer kleuren heel erg mooi en die komen niet goed uit op de foto.

IMG_6261

Ik heb de highlighter gebruikt om de look af te maken. Zoals je kunt zien is die goed aanwezig, daar hou ik wel van! Het enige vind ik nog steeds dat ik liever een warme ondertoon had gezien. Aangezien de hele palette warm van ondertoon is, valt de highlighter er een beetje buiten. Maar naast dat vind ik hem heel mooi!IMG_6243

Ik vind de palette heel erg leuk en speels. Het is echt z’n palette waar je niet fout mee kan gaan. Ik vind hem al helemaal leuk als je nagaat dat het paletje van Essence is, en je deze gewoon bij de drogisterij kunt halen.

Ik heb deze palette bij de Kruidvat gehaald voor 4,99.

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    daaaammnn that highlighter tho

    11 november 2016 at 4:08 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: