Beauty review

Essence Super Precise Eyeliner

Ik gebruik al jaren dezelfde eyeliner. De liquid eyeliner van Essence. Kort geleden kwam essence met een nieuwe liquid eyeliner, de Super Precise Eyeliner. Natuurlijk was ik hier super benieuwd naar! Ik heb hem gekocht en ga deze vandaag uitproberen en kijken of ik hem even fijn vindt als de eyeliner die ik voorheen gebruikte!

Het nieuwe design vind ik super schattig! Wel een stuk groter dan de oudere eyeliner. Ook het kwastje is anders, van de Super Precise Eyeliner is super dun, daarom ook super precise! Ik denk dat je hier super makkelijk een subtiele wing mee kunt maken.

Verschil oude en nieuwe eyeliner Essence:
IMG_8364

Het verschil qua uiterlijk ook dat de verpakking een stuk langer is. En het design is anders. Zo is de ”oude” versie zwart met blauw, maar de nieuwe versie is zwart en wit.

IMG_8370

Zoals je kunt zien is het verschil best groot. Zo is niet alleen de verpakking van de eyeliner groter, ook het kwastje is langer en dikker.  Ik denk dat je met dit nieuwe kwastje de wing nog preciezer kunt aanbrengen.

Zonder en mét eyeliner.
IMG_8236 IMG_8247

Ik heb makkelijk een wing aan kunnen brengen zoals ik dit eigenlijk elke dag doe. Ik heb verder geen moeie gehad met het andere kwastje. Met de dunne aplicator ging het wel sneller en makkelijker om je wing dun te krijgen.

Yess ik ben blij! Ik weet niet of ik hem zo zeer fijner vindt als je oudere liquid eyeliner. Ik maak deze nu op, en misschien hebben ze tegen die tijd wel weer een nieuwe die ik kan gaan testen! Of deze eyeliner helemaal 100% waterproof is durf ik nog niet met zekerheid te zeggen. Ik heb nog niet in de regen gefietst (thank god), maar misschien kom ik daar later nog wel op.

Hebben jullie deze nieuwe eyeliner van Essence al geprobeert? Vinden jullie hem fijn? xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply brittney

    mooi hoor

    30 maart 2017 at 2:22 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: