Beauty review

ESSENCE PURE NUDE HIGHLIGHTER

Yay! Essence heeft hun collectie weer vernieuwd! Vanaf nu liggen er standaard nieuwe producten in de schappen van Essence. Ik had online al heel veel leuke producten gezien, en kon daarom ook niet wachten om op Kruidvat een bestelling te plaatsen. Ik heb heel veel leuke spulletjes ingeslagen, en daarom zal je aankomende dagen veel Essence reviews tegen komen. Want ik heb nou eenmaal veel nieuwe dingen ingeslagen. Met vandaag een nieuwe highlighter van de Pure Nude collectie.IMG_9287

Op het eerste gezicht ziet de highlighter er aardig matt uit. Toch vind ik het kleurtje heel tof. Het is een soord nude kleur die denk ik overal wel bij past. Hij heeft een warm goude ondertoon.

IMG_9290

Met flits zie je dat hij niet geheel matt is, maar toch een mooie shimmer heeft. Ik ben super benieuwd! Laten we gaan kijken hoe hij op de huid valt.

IMG_9462 IMG_9464

En wauw… In de zon zie je pas hoe prachtig de highlighter op de huid valt. het is een subtiele maar toch aanwezige glans. Zoals ik al had gedacht heeft hij een warm goude ondertoon. Misschien niet een hele aparte kleur, maar toch wel heel vet. Hij was meteen goed gepigmenteerd. Ik had niet veel nodig om dit effect te kunnen krijgen.

Ik vind het zeker een succes product van Essence. De Pure Nude collectie hadden ze al wel, maar er zat nog geen highlighter bij. Het is inderdaad een vrij neutrale kleur die je bij heel veel verschillende looks prima kunt dragen.

Ik kan hem zeker aanraden, en je kunt deze highlighter al kopen voor 3,59

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Puck

    Mooi! Ik was bang dat er heel veel glitter in zou zitten maar dat is dus helemaal niet het geval, gelukkig.

    23 maart 2016 at 7:56 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: