Beauty review

ESSENCE MOSAIC BLUSH – MISS FLORAL CORAL

Ook begin ik steeds meer van blush te houden. Mijn blushes groeien niet geheel mee met de rest van mijn collectie. Toch probeer ik wat meer blushes te kopen, omdat ik het toch wel heel erg mooi vind. Vandaag heb ik een nieuwe blush van Essence, van de mosaic collectie. Miss Floral Coral!IMG_9274Ik vind de verpakking wel echt heel erg leuk. Hij is niet zoals je altijd ziet. Het patroon is inderdaad mooi mosaic. Hij heeft zowel roze als zalmkleurtjes, wat het uiteindelijk een heel mooi coraal kleurtje wordt. Deze blush is dus van de nieuwe Essence collectie. Naast deze prachtige coraal kleur hebben ze nog meer andere kleuren in deze collectie.

Met flits:IMG_9275

Zonder flits:IMG_9276

Met de flits is te zien dat de blush ook een shimmer heeft. De shimmer heeft een koele ondertoon, hoewel de blush zelf warm van kleur is. Aan de ene kant vind ik het wel zonde om de blush te gebruiken. Want uiteindelijk valt de mosaic wel weg denk ik.

Zonder blush, alleen contour;IMG_9456

Met contour en blush;IMG_9460

Ik vind het een subtiele kleur. Hij valt wel iets rozer uit dan dat ik in het begin had verwacht. Maar toch vind ik het een hele toffe kleur. Hij was niet helemaal makkelijk uit te blenden. Maar eenmaal mooi uitgeblend, is het resultaat heel mooi. De shimmer zie je op de huid niet echt meer terug, maar dit kan je natuurlijk weer maken met een highlighter bijvoorbeeld.

Je kunt deze blush kopen bij de kruidvat voor maar 2,99

Xox Iris

Wat vinden jullie van de nieuwe Essence collectie.

 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    CORAL

    16 maart 2016 at 2:34 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: