Beauty review

Essence – Glitter in the air collectie

Het is voor mij best gevaarlijk om zomaar de kruidvat binnen te gaan. Ik zie altijd wel een nieuwe collectie die ik wil uit proberen. Zo zag ik de nieuwe Glitter In The Air collectie van Essence en moest ik hier gewoon iets van uitproberen. Zo nam ik een blush en highlighter in 1 mee, en een prachtige lipstick. 

Essence - Glitter in the air collectieLaten we beginnen met de Essence Glitter in the air blush. Het is een prachtige paarse ondertoon roze blush. Op het eerste gezicht lijkt het een normale blush. Maar dat is dit niet, dit is namelijk een strobing blush. Dat betekend dat je hem zowel als blush en als highlighter kunt dragen. Super leuk natuurlijk!

Zonder flits;
Essence - Glitter in the air collectie

Met flits:
Essence - Glitter in the air collectie

Pas met flits kun je de glitters en glans goed zien. Zelf vind ik hem wel iets te donker om als highlighter te dragen. Maar misschien lijkt dat alleen maar zo en is die op de huid heel anders, laten we het daarom maar snel gaan uitproberen!

Zonder blush:
Essence - Glitter in the air collectie

Met blush:Essence - Glitter in the air collectie

Ja wauw! Ik vind de blush heel erg mooi. Het geeft een natuurlijke warme glow over mijn wangen. Ook de glans is goed terug te zien. Ik vind de glans echter niet zo heftig dat ik hem als highlighter zou dragen, hier overheen zou ik nog een aparte highlighter aanbrengen. Maar toch vind ik het effect mooi dat je een glow over je wangen heen hebt.

Essence - Glitter in the air collectie Essence - Glitter in the air collectie

Toen kwam ik een blush tegen die een kleur had die ik niet snel bij Essence had verwacht. Het is een donker bruine maar toch grijze kleur, super vet! Ik wist gelijk dat ik deze moest meenemen. Het is namelijk een kleur die ik nog nit in mijn stash bezig.

Essence - Glitter in the air collectie

Ik moest wel echt een paar keer kijken naar dit aparte design. Wauw! Je kunt goed zien dat Essence iets anders wilde met deze collectie, ze wijken namelijk niet snel af van hun lipstick vorm. Ik vind het bijna zonde om de lipstick te gebruiken door het mooie design.

Essence - Glitter in the air collectie

Ik vind het een hele speciale kleur. Hij is niet helemaal matt, maar gelukkig ook niet plakkerig. De lipstick lijft gemiddeld 4 uur zitten of tot ik iets ga eten, dus eigenlijk prima!

Yess ik ben weer super enthousiast over deze Essence producten. En al helemaal voor de prijs die je ervoor betaald.
– essence glitter in the air – velvet lipstick, €2,39
– essence glitter in the air – strobing blush and highlighter powder, €3,39

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: