Beauty review

ESSENCE – 2 IN 1 LIPLINER&LIPSTICK 05

Toen ik dit product zag, wist ik eerlijk gezegt eerst niet wat het moest voorstellen. Maar wat blijkt? Het is ook een 2 in 1 product! Je kunt hem voor zowel liptsick, als lipliner gebruiken. Ik ben natuurlijk super benieuwd. En vandaag laat ik jullie dit prachtige product zien. IMG_9311

Zo was het niet alleen een raar concept, de verpakking vind ik ook wat apart. Het ziet er super super gaaf uit, alleen weet ik niet of het zo super handig is. Ik heb de kleur 05 Lush Berry, een hele mooie donker rode kleur. IMG_9317 IMG_9318

Het is een soort aplicator in een punt. Het is geheel van lipstick. Ik vind het een leuk concept. Wat ik me dan alleen afvraag…Als je hem heel vaak gebruikt wordt die punt steeds dikker….Waardoor het niet echt meer een lipliner is toch?

IMG_9473IMG_9472

Ik vind de kleur echt PRACHTIG! Hij is goed gepigmenteerd en brengt makkelijk aan. Hij heeft niet echt een matte finish, but that’s okay.

Maar er zat bij mij wel 1 heel groot nadeel aan. Doordat het een hele dunne punt is, moet je heel voorzichtig zijn…Wat ik dus niet was. Waardoor hij bij mij afbrak al bij de eerste keer gebruiken. HOE DAN? Ik weet op de dag vandaag nog steeds niet of ik iets verkeerd deed, of dat je gewoon heel erg voorzichtig moet zijn met het aanbregen. Ook terwijl ik de dop eraf haalde, schuurde de lipstick tegen de verpakking aan, hadden ze daar niet iets anders op kunnen verzinnen.

Na het ”afbreek” gedeelte vind ik het toch een mooi product, een mooie kleur en dekking. Ik weet alleen niet of ik hem zou aanraden…Omdat ik er dus nu al problemen mee heb.

Je kunt deze 2 in 1 lipstick bij de kruidvat kopen voor maar 2,59

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Aaah that’s so pretty! Je eyeliner is ook zo mooi oh my gawd

    30 maart 2016 at 10:07 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: