Eenhoorn kwasten uitproberen! | First Impression

Tegenwoordig zie ik overal de meest prachige makeup kwasten voorbij komen. Je kan het zo gek nog niet bedenken. Maar toen ik deze ‘Unicorn’ kwasten zag was ik verkocht. Ik besloot ze te bestellen en test ze vandaag uit!

Ik heb mijn kwasten via Aliexpress besteld en ze zaten per 10 verpakt. Als je dit te veel vindt, ze verkopen ze ook met minder grote pakketjes. Vandaag test ik de kwasten uit in een video. Ik doe mijn dagelijkse makeup routine maar verplaats mijn gebruikelijke kwasten met deze prachige eenhoorn kwasten. Aan het eind vertel ik in een samenvatting wat ik van de kwasten vind.  Vergeet natuurlijk niet om op mijn YouTube kanaal te abonneren voor meer van dit soort videos!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *