food

Een milkshake met Bueno

Deze heerlijke en super makkelijke Bueno milkshake moet iedereen geprobeerd hebben!

Ik had op mijn Instagram een foto gezet van deze heerlijke Bueno milkshake. En hierbij de vraag of mensen hier een recept artikel over wilde. Dus hierbij dit artikel met uitleg hoe je deze super makkelijke maar toch ook heerlijke Bueno milkshake moet maken!

Ik had voorheen al wel eens een Kit Kat milkshake gemaakt ( Kit Kat Milkshake ). Deze was naar mijn idee super lekker geworden. Dus ik had altijd al wel het idee om hier meerdere varianten van te maken.

 

Wat heb je nodig voor dit recept:
– Bueno’s ( ongeveer 3 )
– vanille ijs
– 200 ml Melk
– Nutella

 

Dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt om deze heerlijke milkshake te maken!

Hoe maak je het?

Stap 1: Eerst breek je de Bueno’s in stukjes, hierdoor zal het blenden later beter gaan.
Stap 2: Doe de melk en 3 scheppen vanille ijs in de blender. Blend dit alvast samen.
Stap 3: Als de melk en het ijs goed gemengd zijn doe je er ongeveer 1 eetlepel Nutella bij.
Stap 4: Daarna stop je de stukjes Bueno in de blender
Stap 5: Blend alles samen en je hebt een heerlijke milkshake!
( stap 6: Neem nog een extra Bueno en zet die in je milkshake voor een mooi plaatje ).

Dat waren alle stappen die nodig zijn om deze milkshake te maken. Ik vond het zelf best makkelijk om te maken en toch krijg je er iets super lekkers voor terug. Ik ben zelf gek op Bueno en Nutella dus die combinatie is bij mij goed in de smaak gevallen!

Ik denk dat ik met meerdere chocolade repen zulke recepten ga maken. Niet is het heel erg leuk om te doen, het wordt ook nog eens super lekker.

Welk volgend recept van een milkshake zouden jullie willen zien?

Previous Post

You may also like

1 Comment

  • Reply brittney

    This look amazing!! Ik zou heel graag een Oreo milkshake willen zien

    21 februari 2018 at 3:58 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: