concert

Ed Sheeran Live Divide concert live 4/4/2017

4 april, ben ik na heel erg lang wachten naar het concert van Ed Sheeran geweest. Ik kon echt nĂ­et wachten en 4 april was het eindelijk zo ver. Ik heb een paar foto’s en video gemaakt zodat jullie ook kunnen meegenieten!

Ed Sheeran kwam met zijn nieuwe album Divide naar Nederland. Bij zijn vorige album wilde ik ook graag naar het concert. Hier waren echter toen de tickets al uitverkocht, balen! We zaten 2e rang in het van 205. Misschien iets schuin, maar nog steeds kon je allemaal prima zien.

Ed Sheeran concert - 4 april 2017

Wat ik zo speciaal en mooi vond aan het concert is dat Ed Sheeran geen band had. Hij stond daar op het podium, alleen met zijn gitaar. Hij heeft een apparaat dat zijn eigen geluid herhaalt. Zo maakt hij een paar keer een beat, en dit herhaalt zich waardoor hij zijn eigen band vormt. Super vet!

Ed Sheeran concert - 4 april 2017

Ik heb ook een aantal video’s gemaakt. Helaas hoor je mij het grootste moment heel hard mee zingen. Wat natuurlijk logisch is, want ik ga niet naar een concert waar ik niet lekker hard bij kan meezingen.

Video:

Ik vond het concert echt super vet. Maar ik vind dat Ed Sheeran ook super goed live kan zingen. Veel artisten kunnen hier nog wel wat van leren. Het was ook voor mijn gevoel snel afgelopen, omdat het zo leuk was. Hij deed ook veel oude liedjes, ‘love it’. Ik ken bijna al zijn oude liedjes. Ook zijn nieuwe album vind ik super goed! Kende nog niet alles zo goed als de oude liedjes maar heb toch lekker mee lopen schreeuwen:).

Ik ben weer een ervaring rijker, en wat voor 1! Ik hoop zeker dat Ed Sheeran nog even doorgaat met het maken van muziek en van plan is misschien nog een keer langs ons kikkerlandje Nederland te komen. Want dan ben ik er weer zeker bij.

xoxo

Previous Post Next Post

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: