Beauty

DÉ NIEUWSTE BEAUTY CHALLENGE?

Ik denk dat elke Beauty liefhebber het al voorbij heeft zien komen. Maar ik vind deze challenge/trend toch wel een beetje bizar! Weet je al over welke ik het heb?

Ik heb het dan over de full-face-on highlighter challenge! Ik zie het steeds vaker voorbij komen. Het is een challenge waarbij het doel is dat je alleen maar highlighter producten als make-up gebruikt. Ja echt als ALLES! Foundation, blush, contour, zo gek kun je het niet al bedenken!

Deze youtubers hebben de challenge al gedaan…

Jeffreestar;

Nikkietutorials;

Manny Mua;

Ons onze eigen nederlandse Veracamilla;

Het orgineel kwam van de youtuber Mariya

Ik vind het toch wel een gek idee, alleen maar highlight producten gebruiken voor een full-on make-up look. Toch vind ik het elke keer weer leuk om te zien! Ik weet niet of ik het zo snel zou uitproberen, maar je weet maar nooit! Misschien denk ik volgende week wer van, lets just do it!

Wat vinden jullie van deze Beauty trend?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: