Beauty review

DB Blush – Peach

Ik heb deze blush al een paar weken thuis liggen on aangeraakt. Nu wordt het toch maar tijd dat dit artikel online komt! Ik heb deze prachtige blush bij de action gekocht en ben heel erg benieuwd hoe die bevalt!

Ik was best wel verassed toen ik deze prachtige blush bij de Action zag liggen. Ik wist wel dat de  ze hun beauty assortiment had uitgebreid maar dit had ik niet verwacht. Ik ben al een paar maanden opzoek naar een mooie peachy blush. Toen ik deze tegen kwam werd ik gelijk enthousiast.

De blush is een stuk groter dan je zou denken. De verpakking voelt goedkoop aan, wat ik ook niet anders had verwacht.

Dus nadat deze blush al een tijde op mijn kamer lag ben ik heel erg benieuwd hoe hij in gebruik is!

Zonder blush: 

Met blush: 

De blush is een stuk gepigmenteerder dan ik had verwacht. Er kwam vrijwel direct een peachy kleur op mijn blush kwast. Wel is de poeder heel erg droog. Na 1 keer de blush gebruiktt e hebben lag er overal poeder. De blush valt wel meer paars op de huid dan ik had verwacht, een stuk minder peachy dan de poeder.

De blush geeft een natuurlijk en mooi blosje op mijn wangen. Wel is hij erg gepigmenteerd en moet je goed oppassen dat je niet gelijk te veel pakt. Voor de prijs moet je dan ook eigenlijk niet al te veel verwachten. De blush is compleet matt en balt wel wat meer paars op de huid.  De poeder is droog maar verder stoort dit niet heel erg.

Ik weet niet of dit een blush gaat zijn die ik dagelijks ga pakken, maar het is wel een toevoeging voor mijn collectie.

Deze blush kun je bij de Action kopen voor 0,89,-

Hebben jullie ervaring met Action make-up ?

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: