lifestyle

Dat was 2016 dan alweer | terugblik

Het is alweer bijna 2017, bizar! Ik weet nog zo goed dat we dit jaar net in gingen. Allemaal plannen enzo. En voordat je het door hebt is er al weer een jaar voorbij. Dit jaar was druk, chaotisch en fun!

Zo ben ik dit jaar na een lange tijd weer naar Diisneyland geweest. Dit was denk ik wel echt het leukste dit jaar! Ik wilde al heel lang super graag, en toen in de zomervakantie ben ik geweest met mijn 2 zussen! Super fun en leuk en zeker voor herhaling vatbaar!WhatsApp-Image-20160711 (1)

Ook begon ik in September met mijn aller eerste stage! Super leuk en spannend. Een best wel vermoeiende tijd, maar wel heel leerzaam en gezellig.

Ik heb ik 2016 ook mijn blog weer helemaal opgepakt en probeer nu dagelijks een artikel online te zetten. Dit lukt nog niet helemaal, maar zeker een paar per week!

In 2016 knipte ik mijn haar kort! (OMG!). En mis ik mijn lange haar wel een beetje, maar kort is een stuk makkelijker ;).

korthaar

Ging ik naar de NYX opening en kocht ik zoals altijd veels te veel makeup.

IMG_5544-1

(foto : Pinkdenim.nl)

In 2016 werd ik 18, officieel volwassen. Ook al merk ik niet zo heel veel verschil.

In 2016 ging ik naar het Adele concert in Amsterdam. Mijn vader kon last minute niet, dus mocht ik in zijn plaats. Super gaaf, wat kan die vrouw goed live zingen.

adele

En ik kan me de helft niet eens meer herinneren! Heb ik al plannen voor 2017? Ik weet het nog niet. Zo heb ik mijn doelen. Doelen voor mijn blog, maar ook persoonlijke doelen.

Wat vonden jullie het leukste aan 2016? En hebben we al plannen voor volgend jaar?

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: