tag

CREATE IT YOUR WAY #TAG

Er bestaan zo veel leuke #TAGS online dat ik besloten heb om er vandaag nog eentje in te vullen. Het is de Create It Your Way tag. Ik vond deze laatst ergens online. Ik dacht dit is leuk, waarschijnlijk omdat ik de antwoorden ook nog niet helemaal weet. Maar zijn jullie benieuwd hoe ik deze #TAG invul? Lees dan snel verder…

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
100% zeker, kaneel. Alles wat naar kaneel ruikt vind ik heerlijk! Het doet mij denken aan kerst. Vroeger hadden wij met kerst namelijk altijd z’n geur zakje die naar kaneel rook. Dus vanaf dat moment doet kaneel mij aan kerst denken, and i love christmas voor diegene die dat nog niet wisten.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Ik denk nude/roze of echt zwart, heel simpel dat kan je namelijk bij alles dragen… Ik ben nogal lui als het op nagellak aankomt oeps!

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Makeup – Highlighter… Alles wat glimt en glitters heeft vind ik echt PRACHTIG! Dus ja ik zou een SUPER gepigmenteerde highlighter zijn!IMG_9193

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Ik voel me niet helemaal thuis in de boekenwereld. Maar ik zou denk ik een boek kiezen wat een beetje lijkt op The Hunger Games/ Divergent.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Ik hoop een gezellige kerstfilm haha! Nee oke, ik zou wel in een Marvel film willen spelen. Bijvoorbeeld de Avengers

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Groot, wit en ruim. En ik zou dan sowieso make-up verkopen. Ik zit al wel eens te fantaseren dat ik later een eigen webshop wil…Dus ja als het dan een real life winkel zou zijn, maakt niet veel verschil uit toch?

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Vliegen, een persoonlijke robot die er voor zorgt dat ik makkelijk ( en warm ) van A naar B kom. En anders iets met eten, dat die gaat koken!

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Een app waar je onbeperkt zonder internet of wifi alle films/series/muziek kunt zien. Gratis en voor niks, dat zou echt ideaal zijn.

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
al hoewel honden echt my all time favoriete dieren zijn, wou ik toch wel een geitje/bokje willen hebben. Die vind ik zo schattig!

IMG_0898

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Ik zou ooit in mijn leven nog Frans willen leren. Ik vind Frans echt een hele mooie taal.  Ik heb het alleen nooit op school gehad. Dus dan zou ik dan wel willen denk ik!

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
stracciatella of citroen!

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Ik vind van die pure citroen smaak drankjes altijd wel heel lekker! En dan zonder suiker, dus ook nog een beetje gezond 😉

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Een soort van geheimzinnig lachje emoji mis ik wel!

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Mijn eigen droomhuis zou groot zijn, dicht bij de stad maar toch ergens afgelegen. Dat je binnen 5 minuten in de binnenstad kan zijn. De buitenkant maakt me niet heel veel oud, ik hou wel van oude boerderijen. Voor de rest hou ik wel van strak. Ik wil een inloopkast met een beauty tafel. Ik wil een grote keuken en woonkamer. En vergeet niet een lekker groot bad! En anders maar gewoon een kasteel…knipfoto2

En dat was de laatste vraag alweer. Ik hoop dat jullie dit een leuke #TAG vonden! Ik nodig iedereen uit om hem over te nemen want het was heel grappig om in te vullen!

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Dit was zo’n leuke tag! En nu kocht ik laatst een kaneel kaars bij de h&m! Zooo lekker! En omg, ik heb 4 jaar Frans gehad op school maar ik kan nog steeds geen normale zin formuleren, oeps xx

    30 november 2016 at 10:14 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: