Beauty review

CITY COLOR – N1 ONE OF A KIND

Hoe kon ik het I Love Beauty event nou verlaten zonder een lipstick?! Precies dat kon ik niet! Ik heb een hele mooie nude kleur van City Color meegenomen. Het is een hele mooie bruine kleur, de naam deze het al ”One Of A Kind”. Het is geen matte kleur, maar toch viel hij zo erg op bij mij, dat ik hem heb meegenomen. Hij zit in de collectie genaamd ‘City Chic’. Laten we gaan kijken hoe hij eruit ziet!IMG_2981Ik vind de huls heel erg mooi. Heel straks, en eigenlijk helemaal zwart. Aan de onderkant zie je een doorzichtig stukje waar je kunt zien wat voor kleur het is. Ik vond dit er heel ‘duur’ uitzien. Ook daardoor sprak deze lipstick mij zo erg aan. IMG_2983IMG_2987

‘One Of A Kind’, vond ik niet een hele toepasselijke naam. Je ziet namelijk tegenwoordig overal van dit soort nude kleurtjes. Maar toch ook wel leuk, omdat ze op de een of andere manier willen laten zien dat deze toch anders zou zijn.

IMG_2993De swatch verbaasde mij heel erg. De lipstick is heel erg romig, en smeert heel makkelijk. De kleur viel wel wat anders uit. Ik dacht dat hij een hele roze zachte onderkleur had. Maar op de huid viel hij wat donkerdere en een wat meer bruine ondertoon. Het is geen matte kleur, dat merk je wel gelijk. IMG_3112Op deze foto met flits zie je hoe mooi de lipstick op de lippen glanst. Maar ook zie je nu goed dat het dus geen matt is. Ik ben altijd bang met niet matte lipsticks dat ze heel erg plakken, zoals lipgloss ook vaak doet. Maar gelukkig doet deze dat niet. Hij plakt niet. Hij voelt meer romig aan op de lippen. Wel vervaagd hij wat sneller, maar omdat de substantie zo romig is, hoef je maar een klein beetje weer op je lippen te doen, zodat de kleur weer mooi egaal is.IMG_3128

Naamloos-1

Ik vind de kleur heel erg mooi op mijn lippen. Het is wel echt een kleur die je denk ik wel bij alles kunt combineren. Ik ben nog niet heel erg bekend met dit merk, maar tot nu toe bevalt alles heel erg goed!

Je kunt deze lipstick kopen bij Boozyshop.nl kopen voor mij 4,99

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: