Beauty review

CITY COLOR – BE MATT BLUSH

City Color, een merk met veel verschillende kanten. Vandaag heb ik een hele mooie matte blush, met een zacht roze kleur. Ik probeer steeds wat vaker nieuwe blushes uit te proberen. Ik heb helemaal niet zo veel blushes, terwijl ik ze altijd wel heel er mooi vindt. Dus nam ik een gok, en heb ik ‘Fresh Melon’ meegenomen van City Color

IMG_2980IMG_2975

De verpakking vind ik heel erg mooi! Ik vind het fijn om al vanaf de buitenkant te zien welke kleur het is, een open bovenkant. Hij oogt ook heel matt, super fijn! Want zoals jullie misschien onderhand al weten houd ik heel erg van matt! City Color is een redelijk nieuw merk wat werd gelaunched in 2013. Ook brengen ze vaak nieuwe collecties uit, super leuk!

IMG_2976

De naam; Fresh Melon. Aparte naam, maar wel leuk! Ookal doet mij de kleur niet heel erg aan meloen denken, maar misschien later op de huid wel. Er zit wel parfum in, dit kan soms gevoelig zijn op mijn huid.

Zonder blush:IMG_3274Met blush:IMG_3276

Ik vind de kleur echt heel erg mooi. Hij ziet er heel erg natuurlijk uit. Het enige nadeel vind ik is dat hij wat moeilijk te blenden is, het duurt iets langer als bij een andere blush. Maar als het dan eenmaal mooi geblend is, is het resultaat ook heel erg mooi.

Over het algemeen vind ik de blush heel erg mooi, mooi van kwaliteit en kleur.

Je kunt deze blush bij boozyshop.nl kopen voor maar 4,99

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: