Beauty review

CATRICE VICTORIAN POETRY

Ik word altijd heel erg blij rond de kerstmaand. Er komen dan weer allemaal feestelijke collecties in de winkel. Nu heeft Catrice niet een specifieke ”kerst” collectie. Maar toch hebben ze van december t/m januari een PRACHTIGE collectie in de winkel liggen waar je toch wel een feestelijke look mee kunt maken. De Victorian Poetry collecie, waar ik jullie vandaag een aantal producten van laat zien. IMG_6865

Ik heb 4 items van deze prachtige collectie gekocht. Ik kon zo moeilijk kiezen dat ik maar besloot alles mee te nemen wat er mooi uit zag. Wat heb ik allemaal gekocht, een oogschaduw palette, 2 lipsticks en een soort blush highlighter waar ik super benieuwd naar ben!

IMG_6737

Laten we beginnen met de oogschaduw palette. De keuren viel mij gelijk op. Het zijn allemaal zachte kleuren. Van paars naar roze, maar ook weer blauw. Ik zat al gelijk te bedenken wat voor looks ik hier mee kan maken. Ik denk veel!

IMG_6738

Met de flits zie je ook dat er 2 prachtige shiney kleurtjes in de palette zitten. De eerste is een beetje paars wit, en dan een traditionale goude kleur.

IMG_6866 IMG_6868

Ik ben hier voor een purple/grey smokey eye gegaan. De pigmentatie was goed, niet uitstekend. Maar ik weet van vorige paletten van Catrice dat het veel erger kan. Het enige jammere vond ik dat je de glitters niet echt terug zien in de look. Het was denk ik alleen het bovenste laagje waar echt glitter op zit, jammer.

IMG_6874

Ook heb ik een loook geprobeert te maken met de lichtere kleuren. Hier kwam alleen een stuk minder pigment vanaf. Je ziet het wel, maar je moet wel je best doen. Je kunt er een subtiele look mee maken, maar de goude kleur valt bijna helemaal weg.

IMG_6741IMG_6742

In de collectie zaten 2 prachtige rode lipsticks. Een diep rode kleur, en een paars wat lichtere rode kleur. Dit zijn echt van die typische kerst kleuren, een musthave in elke stash.

IMG_6743

De lipsticks hebben een satin matt finish. Wat ik ook wel terug zie in de swatches. De kleuren lijken best wel op elkaar. De zijn prima gepigmenteerd en zijn eigenlijk al direct matt. Links zie je C01 BERRY BRITISH en rechts C02 POETIC PINK.

C01 BERRY BRITISH:

IMG_6870

C02 POETIC PINK:

IMG_6872

Echter lijken de kleuren op mijn lippen totaal verschillend! Zo zie je dat co1 echt een diep rode kleur is. Maar Co2 lijkt op de lippen een stuk lichter en roziger, grappig! Ik vind de substantie echt geweldig. Ik heb helemaal niet het idee dat er iets op mijn lippen zit, maar het voelt ook niet droog. Ook tijdens het drinken uit een beter liet dit geen afdruk achter.

IMG_6739 IMG_6740

En dan het product waar ik stiekem toch het meest benieuwd naar ben. De highlighter. En het is niet zomaar een highlighter, het zijn highlighter parels! De naam zegt het al; C01 QUEEN VICTORIA IS AMUSED. Het is een higlighter waar je ook perfect mee kunt stroben. Ik vind zelf voor mijn huid denk ik de parels te donker. Voor mij is het meer een blush. Ik ben benieuwd!

IMG_6876

Ik heb van mijzelf al best en rode huid. Waardoor de subtiele roze kleur die van dit product krijgt niet heel goed zichtbaar is op mijn huid. Wel kun je duidelijk een GLOW zien. Het is een subtiele glow met en roze ondertoon. Toch wel heel erg mooi. Ik bracht hem meer aan als blush, maar eigenlijk is het gelijk een blush en highligter in 1.

CAT-viktorian-poetry-overviewpage-desktop_05

In het algemeen ben ik heel erg te spreken over deze nieuwe collectie van Catrice, en dan vooral om de lipsticks! Het oogschaduw palette had van mij nét iets meer pigmentatie mogen hebben. Maar om het al kan je er tocht een moie look mee maken.

Catrice Victorian Poetry Eye Shadow Palette € 6,99
Catrice Victorian Poetry Highlighting Pebbles € 4,59
Catrice Victorian Poetry Satin Matt Lip Colour € 4,99

Deze producten heb ik gekocht bij de Kruidvat.

xoxo

 

 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Anne

  Dat oogschaduwpalette ziet er heel mooi uit. Ik vind de hele collectie mooi vormgegeven!!

  12 december 2016 at 11:17 am
  • Reply Iris Meijer

   Jaaa de hele collectie is zo mooi!

   12 december 2016 at 12:46 pm
 • Reply Brittney

  Die lipsticks! Hoe lang blijven ze zitten? Lovveeeee itt

  13 december 2016 at 12:10 pm
  • Reply Iris Meijer

   Best lang! Ik had niet het gevoel dat het er snel af ging!

   13 december 2016 at 12:12 pm

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: