Beauty review

CATRICE TREASURE TROVE COLLECTION – GOLDEN POWDER

De nieuwe collecties liggen weer in de schappen. Waaronder ook de nieuwe collectie van Catrice, de Treasure Trove collectie. Het is een collectie die vooral bestaat uit producten met een goude toon. Bij mij schoot er eentje echt naar voren, de Golden Powder. Ik wist niet helemaal waarvoor hij diende. Maar daar gaan we vandaag achter komen!IMG_3760Ik vind dat de verpakking er super leuk uit ziet. Echt in de stijl van Catrice. Ik vind het idee van de collectie ook super leuk. Ook al zijn de feestdagen net voorbij en hebben ze alweer een collectie met allemaal goud tinten. Maar ach wat sparkel kan altijd wel dacht ik zo!IMG_3758Ook de binnenkant, super leuk en schattig. IMG_3768Als ik zo de swatch kijk denk ik dat het een bronzer is met een shimmer, zodat je hem als een bronzer en highlighter in 1 kan gebruiken! De pigmentie is goed te doen. Ik had het iets beter verwacht. Maar hij is alsnog goed zichtbaar.IMG_3909IMG_3912

Het was super moeilijk om de shimmer goed in beeld te krijgen. Op de eerste foto zie je goed dat het echt een mooie bronzer kleur is. Op de foto eronder die je dat je in de zon een prachtige glans over je wangen heen krijgt en je eigenlijk niet nog een highlighter erover heen hoeft aan te brengen.

Ik vind dit een heel mooi product, vooral in de zon en als je een flits foto maakt komt het product goed tot zijn recht. Misschien met 1 laag valt hij iets tegen, maar hij is goed op te bouwen tot een prachtige glans.

Je kunt dit product kopen bij de Kruidvat en Trekpleister voor 4,60

Wat vind jij van het shimmer effect van dit product?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: