Beauty review

Catrice oogschaduwbasis review/test

Hai! Vandaag wil ik iets bewijzen aan jullie. Ik moet bekennen, een jaar terug had je mij NOOIT horen zeggen dat ik helemaal weg was vanĀ een oogschaduw basis. Misschien ook wel omdat ik nog niet echt zoveel oogschaduw gebruikte als nu.

IMG_1387

Totdat oogschaduw een beetje een obsessie bij mij begon te worden, vond ik het heel erg stom dat het nooit helemaal goed de hele dag bleef zitten. Mijn zus en een vriendin Esther die hadden tegen mij gezegt dat de oogschaduwbasis van Catrice heel goed was. Okey! dacht ik. En daar ging ik, op de fiets richting de kruidvat om dit product te kopen. In had eigenlijk niks verwacht, maar na een paar dagen ondekte ik, ik kan echt niet meer zonder. Zoals je hier onder kunt zien heeft hij een heel fijn aplicatortje waardoor je het product heel gemakkelijk op je ooglid kan aanbrengen.IMG_1395

En nu voor alle meiden of misschien wel jongens die net zo denken als ik, en denken dat het toch niet zo veel toegevoegde waarde zal hebben, HO! Ik ben hier om jullie het tegendeel te bewijzen. Want de Catrice Prime And Fine eyeshadow base werkt echt!

IMG_753842222

Het is vandaag heel erg vroeg, ik moest al om half 9 op school zijn en dat betekend dat ik rond kwart over 7 al wel aan mijn make-up zit, aardig vroeg dus. Ik heb vandaag een neutrale nude ooglook voor jullie. Ik ga de hele dag naar school en dan kom ik laat in de middag weer bij jullie terug!IMG_7538425

Het is nu onderhand alweer half 5, en omdat het de laatste tijd zo snel donker word maak ik nu voor jullie de foto’s zodat het nog goed te zien is. Zoals je kan zien is de oogschaduw nog duidelijk te zien. Naast het feit dat ik best heb lopen zweten vandaag is de oogschaduw niet gaan ”lopen”. Hij zal misschien lichtjes vervaagd zijn, maar helemaal niet op een lelijke manier!

Ik kan jullie al wel zeggen dat ik onderhand echt niet meer zonder dit product kan. Niet zorgt het er voor dat je oogschaduw mooi blijft zitten, zo laat het mijn wenkbrauw poeder ook mooi op zn plek zitten. Ik zal dit product voor iedereen aanraden want het is echt een lifesaver!

Catrice is te koop in de kruidvat en de trekpleister

Verkoopprijs 3,59

Xo Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: